Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Milyen kiegészítőkre van szükség a vibrátorokhoz?

2021. szeptember 14. 15:26

A vibrátorok használata viszonylag egyszerű, főleg azon felnőttek számára, akik már korábban is találkoztak ezzel az eszközzel.

Sok esetben azonban kiegészítőkre is szükség van hozzájuk, mint például egy pót szívóharangra vagy éppen egy feltétre masszírozógéphez. Lássuk, hogy mit is érdemes beszereznie!

A vibrátorokról röviden

A világ egyik legismertebb szexuális segédeszközeit nem is gondolnánk, hogy mennyien használják. Legyen szó okosváltozatokról, léghullámos modellekről, anál verziókról vagy éppen páros termékekről, manapság már szinte minden esetre terveznek ilyen kiegészítőket. 

A vibrátorkiegészítők kínálata

A megfelelő és kényelmes használathoz nem árt például egy Pretty Love Power Head dildó feltét masszírozógépre. A fekete színben beszerezhető kellék egy gumiból készült eszköz, amelyet a Pretty Love Wand sorozatú gépezetekhez terveztek. Ennek segítségével akár pillanatok alatt varázsolhatunk magunknak egy behelyezésre is képes kiegészítőt. A modell egy rendkívül rugalmas anyagból gyártott, a fejrészt borító sapkából kiálló dildó ággal ellátott darab. Az ág hossza 8-9 centiméter, míg a legnagyobb átmérője 2,5 centiméteres. Bár a Pretty Love masszírozóhoz tervezték, bátran használható egyéb gépezetekhez is. 

Ott van továbbá az Easy Toys áttetsző maszturbátor feltét masszírozógépre. Az egyszerű és praktikus, ámde rendkívül hajlékony kellék, amit ugyanúgy a masszírozókra lehet rátenni, mint az előző változatot. A bőrbarát anyagnak köszönhetően bárki könnyedén használatba veheti, semmilyen irritációt nem okoz. A különbség az előzőhöz képest, hogy ennek két nyílása van, amelyek eltérő mérettel rendelkeznek. Ráadásul a tervezők a járatot redőkkel és rücskökkel látták el a komfortos használat érdekében.

A Szeresdmagad.hu webáruház kiegészítője remekül illeszkedik például a Pixey Originals gépre, amelynek fejére ez a kiegészítő pillanatok alatt ráhelyezhető.

Ne feledkezzünk meg az energiaellátásról sem. A Fun Factory fun magnetic USB töltője nagyon hasznos lehet, amennyiben kényeztetőt vásárolna. Ezt a töltőt kifejezetten a Fun Factory termékeihez álmodták meg. A különlegességét az adja, hogy a töltőfejet nem szükséges a modellbe dugni, elegendő azt hozzáérinteni, ezt követően pedig pár pillanattal később már indul is a töltés. A német márka termékei már sokszor elsöprő sikert arattak, így biztosíthatjuk Önt arról, hogy ebben a kiegészítőben sem kell majd csalódnia. 

Még kevesebben gondolnak a pót kupakokra, amelyekből a webáruházban is beszerezhet pár változatot. A Palmcaps modelljét a PalmPower gépezetekhez találták ki, amiket mellékelnek is az említett eszközhöz. Előfordulhat azonban, hogy a kupakok elvesznek, illetve megrongálódnak, így szükség lehet utánpótlásra. A kétfejes csomagban minőségi szilikontermékeket találhat, amikre érdemes beruháznia. 
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.