Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

39 szakember, 7 kerekasztal - Mostantól elérhetőek a sosem publikált Summit Play kerekasztal beszélgetések

2021. október 2. 15:22
A Marketing Summit Hungary változatlanul a szakma és az üzleti élet csúcstalálkozója, de idén még az eddigieknél is többet nyújt, köszönhetően az új digitális platformnak. A csúcstalálkozó idén az egyedülálló Summit Play online felületével egészült ki, amely folyamatosan exkluzív tartalmakkal támogatja a szakma szereplőit és az üzleti döntéshozókat.

Kizárólag ezen a felületen érhető el az a 7 exkluzív szakmai kerekasztal-beszélgetés, amelyek az esemény zártkörű különtermében a Lounge Group lebonyolításában kerültek felvételre. A Lounge Group és a Magyar Marketing Szövetség jóvoltából a beszélgetéseken összesen 3️9️ olyan neves szakmai véleményvezér vett részt, akik közül többen szerepelnek a Marketing&Média TOP 5️0️ legsikeresebb hazai marketingkommunikációs döntéshozó listáján.

A beszélgetés résztvevői között megtalálható az a kreatív szakember, aki a marketingkommunikációs szektorból elsőként szerepelt a Forbes címlapján, de az iparági vélemény-vezérek listáját bővíti a Marketing Döntéshozók Klubjának életre hívója, több irodalmi díj kitalálója és egy igazi startup mentor is.

A megszólalókhoz csatlakozott az a szaktekintély is, aki első magyarként tette le a világ legmagasabb szintű PR vizsgáját; nyilatkozik Magyarország és Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatójának felsővezetője és az a szakember is, aki márkájáért nemcsak az Európai Uniós, hanem az orosz és latin-amerikai piacokon is felel.

Mivel a beszélgetőpartnerek között akadnak olyanok is, akik egyébként a rendezvényen nem adtak elő, ezért a Summit Play digitális tartalmai az eseményen megjelent résztvevők számára is nagyszerű lehetőséget biztosítanak ismereteik bővítésére.

A Summit Play felületen nemcsak a hét kerekasztal-beszélgetés, hanem a konferencia – sehol máshol nem megtekinthető - előadásai is hamarosan elérhetők lesznek a felhasználók számára. Az oldalt már addig is érdemes látogatni, mert az előzőeken kívül, számos, máshol nem elérhető, a rendezvény szervezőivel és szereplőivel készített exkluzív interjúk, backstage tartalmak érhetők el.

vehir.hu
további cikkek
Szeretem meglátni a lehetőséget a dolgokban újságírás Szeretem meglátni a lehetőséget a dolgokban Kipróbálta magát a veszprémi média szinte minden szegmensében, és előfordult, hogy csak egy hétvégéje volt egy teljesen új terület elsajátítására, de megugrotta a lécet. Ha új kihívással néz szembe, nem megijed, inkább kíváncsisággal és optimizmussal fordul felé. Cseh Zoltán ezzel az attitűddel valószínűleg a jég hátán is megélne, de ő szívesebben van Veszprémben – bár éppenséggel utazni is szeret, meg az ezzel kapcsolatos tudását megosztani másokkal. 2024-ben ő kapta meg a város Szabad Sajtó-díját, ennek kapcsán ültünk le vele beszélgetni szerteágazó tevékenységéről. 2024. április 6. 18:18 Meddig tarthat Bruce Willis pokoli küldetése? Meddig tarthat Bruce Willis pokoli küldetése? Amíg a hollywoodi színészlegenda visszavonulva küzd visszafordíthatatlan betegségével, addig Magyarországon egy energiaitalgyártó eladáshelyi reklámanyagain még mindig a Die Hardból ismert tekintetével kínálja a terméket a vásárlóknak. Lehet, hogy egy bizonyos ismertség felett a reklámszerződés felülírja az emberi empátiát is? 2023. szeptember 17. 20:58 Már a szezonkezdet előtt győztest lehet hirdetni a Forma–1-ben Már a szezonkezdet előtt győztest lehet hirdetni a Forma–1-ben Az idei évtől kezdve a Forma–1-es bajnokság aktuális eredményeiről is rendszeresen beszámolunk majd portálunkon. A hétvégén induló „száguldó cirkusz” előtt azonban még egy teljesen másik megközelítésből elemezzük az idei szezont. Sőt olvasóink segítségével egy nyertest is hirdetünk már előre, igaz, itt nem számít a végsebesség és a köridő sem. 2023. március 2. 15:01 Válsághelyzetben nem a termék, az üzenet a fontos Válsághelyzetben nem a termék, az üzenet a fontos Talán egyetlen ágazatot sem sújtott annyira a Covid-válság, mint a turizmust, a helyzethez képest mégis egészen jó éveket zárt a hazai szektor. De min múlt ez és mire érdemes figyelni a jövőben is a marketingben? 2022. április 13. 22:04

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.