Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megszerzi-e első pontjait a Herend?

2021. október 14. 6:01
Szombaton és vasárnap is négy-négy találkozót rendeznek a Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban. A sereghajtó Herend az utolsó előtti Gyulafirátóthoz látogat.

A kilencedik forduló következik a hétvégén a megyei élvonalban. A listavezető Úrkút (hét győzelem, egy döntetlen) szombaton az Ajka Kristályt fogadja. Nagy kérdés, hogy a piros-feketék meg tudják-e őrizni az országos szinten is egyedülálló góltalansági sorozatukat.

Kapcsolódó cikk
Országosan is egyedülálló az Úrkút góltalansági rekordja
A Veszprém megyei első osztályú bajnokságban szereplő Úrkút az egyetlen csapat a honi felnőtt férfi labdarúgás első öt osztályában, amely a 2021/2022-es idényben még nem kapott bajnoki gólt.

A bajnokságban egyedüliként százszázalékos Tihanyra (hét meccs, hét győzelem) vasárnap kötelező feladat vár Magyarpolányban. A veretlen Tapolca (öt győzelem, egy döntetlen) viszont nagyobb ellenállásra számíthat a tavalyi formáját továbbra is kereső Balatonalmádi pályáján.

Vasárnap az „alsóházban” is rendeznek egy igazi ki-ki mérkőzést: az utolsó előtti Gyulafirátót a még pont nélküli Herendet fogadja.

Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, 9. forduló:

Október 16., szombat, 15.00

Úrkút SK–Ajka Kristály SE
Helyszín: Úrkút Sporttelep

FC Zirc–Szentantalfa NVSE
Helyszín: Zirci Sporttelep

Devecser SE–Fűzfői AK
Helyszín: Devecser SE

Várpalotai BSK–Péti MTE
Helyszín: Várpalotai Bányász Sporttelep

Október 17., vasárnap, 15.00

Csetény SE–Sümeg VSE
Helyszín: Csetényi Sporttelep

Magyarpolány SE–Tihanyi FC
Helyszín: Községi SE

Balatonalmádi SE–TIAC VSE
Helyszín: Balatonalmádi Sportközpont

Gyulafirátót SE–Herendi PSK
Helyszín: Gyulafirátót Sport Egyesület

Tabella

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. tegnap 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal vármegyei foci Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni. 2024. április 11. 9:35 Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát vármegyei foci Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát Az 1. Futsal Club Veszprém egykori alapembere, Boromisza Dániel megbízott játékos-edzőként folytatja pályafutását a Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály címvédője, a jelenlegi listavezető Úrkút csapatánál. 2024. április 10. 12:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.