Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C

Novothny Soma: különleges nap volt

2021. október 18. 10:13 // Forrás: MTI
Novothny Soma úgy fogalmazott, különleges nap volt számára a szombati, amikor a VfL Bochum színeiben bemutatkozott a német labdarúgó Bundesligában.

Különleges nap volt, ezért dolgoztam nyártól. Nagy csatákat kellett megvívnom, hiszen volt, amikor a keretbe sem kerültem be. Nagyon örülök, hogy az edzőnk ezzel a néhány perccel meghálálta a kemény munkámat

- nyilatkozta az M1 aktuális csatornán a középcsatár.

Novothny tavaly szeptemberben igazolt a német csapathoz, amellyel az előző idényben megnyerte a másodosztály, az élvonalbeli bemutatkozásra viszont a szintén újonc Greuther Fürth elleni mérkőzés 93. percéig várnia kellett. 

A veszprémi nevelésű Novothny Soma (a kép jobb oldalán) bemutatkozott a Bundesligában - Fotó: VfL Bochum 1848 Facebook (archív)A veszprémi nevelésű Novothny Soma (a kép jobb oldalán) bemutatkozott a Bundesligában - Fotó: VfL Bochum 1848 Facebook (archív)

"Örültem volna, ha több percet kapok, de nem vagyok elégedetlen, mert ezt már soha senki nem veheti el tőlem" - szögezte le.

Mint kifejtette, a közeljövőben ugyanúgy kell dolgoznia, mint eddig, és tudomásul kell vennie az edzőjük döntéseit, nem megsértődni, vagy kevésbé hajtani az edzéseken, hanem minden nap bizonyítani, hogy számíthat rá.

A támadójátékos megjegyezte, mivel 1-0-ra nyertek, nagyon fontos lépést tettek afelé, hogy egy kicsit jobb legyen a hangulat, és kevésbé stresszesen folytathassák a bajnokságot, hiszen harcban maradtak a bennmaradásért és nem szakadtak le a mezőnytől.

A Bochum nyolc forduló után két győzelemmel, egy döntetlennel és öt vereséggel a tabella 15. helyén áll.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.