Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kiigazodás az Apple Watch óraszíjak választékában

2021. október 19. 10:00

Régen, ha szíjat szerettünk volna cserélni, akkor órát is kellett cserélnünk, mivel nem volt lehetőség a szíjakat az órához igazítva vásárolni. Talán egy-két gyermekkaróra esetében volt olyan választék, hogy ugyanazon számlappal más óraszíjas órákat kínáltak. De a többinél, ha nem tetszett a szíj vagy fordítva, a karóra számlapja, nem volt más választás, vagy megvettük úgy vagy továbbkeresgéltünk.

Szerencsére napjainkra megváltozott ez a helyzet. Ha Apple Watch karórával rendelkezel, akkor csak le kell mérni a számlapodat, és ahhoz igazítva temérdek típusú szíj közül válogathatsz, melyek anyagukban és sokszor formavilágukban is eltérőek.

Igazodás a napi tevékenységekhez

Ha nem tudsz választani a bőséges kínálatból, akkor van egy nagyon jó tippünk! Gondold át a mindennapjaidat, melyek azok a napi, rutinszerűen végzett cselekvések, amelyek rád jellemzőek. Inkább fizikai munkát végzel vagy szellemit? Sportolsz esetleg valamit? Ha igen, szárazföldön vagy vízen?

Milyen színeket kedvelsz? Azon belül a matt típusúakat vagy az élénk, csillogóakat? Ha így már sikerült kicsit leszűkíteni a döntést, de még így is nehezedre esik a választás, akkor azt javasoljuk, hogy válassz két óraszíjat a két leginkább rád jellemző stílusjegy alapján.

A HelloCase webáruház nagyon széles választékkal kíván neked segíteni, de a könnyebb eligazodás végett csoportosítja az Apple watch óraszíjakat, így egyszerűbb lesz a számodra megfelelőt megtalálni.

Nőies csillogás vagy férfias acélerő?

A HelloCase anyaguk, kialakítási formájuk szerint kategórizálja az Apple Watch óraszíjakat. Ha kimondottan valamilyen nőies változatra vágysz, amelyet pl. színházba vagy rendezvényen tudsz viselni, akkor a Ladies fém szíjakat nézd meg.

Férfi okosórákhoz javasoljuk a milánói acél vagy bőrszíjakat, melyek mind eleganciát, férfias erőt és magabiztosságot sugároznak. Mindegyik óraszíj egy könnyed mozdulattal nyitható és zárható. A bőrszíjak mágnesesek és hétféle színváltozatban érhetőek el. Az acélszíjak sötétebb tónust képviselnek.

Mindennapok szíjai

Napjaink egyik legnépszerűbb viseletei a szilikon óraszíjak. A HelloCase webáruház nem hiába ebből a kategóriából rendelkezik a legnagyobb választékkal. Rendkívül széles a színpalettája, és akár sportoláshoz is kiváló viselet.

Szintén nagyon sokszínűek az Apple Watch rugalmas, légáteresztő anyagból készült textilszíjai, ráadásul nagyon egyedi a ki- és bekapcsolásuk, ugyanis tépőzárral oldották meg. Amennyiben sokat sportolsz, és kimondottan ehhez a tevékenységhez keresel szíjakat, akkor nézd át a Nike Sport Apple Watch karóra szíjakat, biztos találsz megfelelőt!

További HelloCase termékek

Ha sikerült az óraszíj kiválasztása, érdemes kijelzővédelemmel is ellátnod a karórádat! A HelloCase gondoskodik arról, hogy vigyázni tudj a karórád számlapjára, még fizikai munka vagy sportolás közben is!

Ráadásul, ha az óraszíjad mellé vásárolsz egy üvegfóliát, akkor kedvezményesen jutsz hozzá! Jó nézelődést a HelloCase webáruházban!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.