Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C

Milyen falmatricát válasszunk a fiúszobába?

2021. október 20. 8:54

Amikor egy újszülött érkezik a családba, akkor nagy boldogsággal készülődünk a kisbaba saját szobájának kialakításához. Megvesszük az új bútorokat, és igyekszünk színben is egymáshoz illő darabokat választani úgy, hogy a falak alapszínéhez is passzoljon.

Előfordulhat, hogy még ezek után is úgy érezzük, hogy üresek a falak, valami hiányzik. Az ilyen esetekre ajánljuk a StickMe Collection falmatricáit, melyek egészen újszülöttkortól feldobják a babaszobát vagy babasarkot. Könnyen cserélhetők, mindig a gyermek aktuális kedvenc állataihoz, mintáihoz, kisautóihoz tudjuk igazítani őket.

Egy kis változatosság az életkor előrehaladtával

Az is lehet, hogy ahogy növekszik a gyermekünk, már másmilyen környezetet szeretnénk számára teremteni. Az ovis korszakba lépve általában már elkülönül a lányok és fiúk ízlése, és kialakul a saját érdeklődési körük.

A StickMe Collection fiús falmatricái között nagyon sokféle ábrázolási móddal találkozhatsz. A kisebbek számára készült az Apróságok falmatrica vagy a Boho Style falmatrica, mindkettő elérhető egyszínű vagy többszínű változatban is. Kisbabakorban még annyira nem érdekesek a konkrét minták, ezért ekkor jó szolgálatot tehetnek a geometrikus falmatricák is.

Fiús falmatricák sokféle választékban

Az ovis korosztály már imádja az állatokat, és igazi nagy felfedező. A StickMe Collection fiús matricái között is találhatsz számtalan állatfigurát, a csigától kezdve a medvén át a rókás falmatricáig.

Ha a falakon is a gyerkőc kedvenc állatfigurája található, még jobban szeretni fogja a szobáját, az ágyát, nem beszélve arról, hogy ha állatokkal van körülvéve, sokat lehet neki mesélni a helyes állattartás szabályairól is.

Sok kisfiú kedvencei a legendás dinoszauruszok. Természetesen ez a falmatrica sem hiányozhat a StickMe Collection palettájáról.

Közeledik a halloween időszaka, nézd meg, mennyi mindent rejt a halloween narancs és fekete színű készlete!

Őszi falmatricaszettek a nagyobbaknak

Ahogy növekszik a gyermek és iskolás lesz, elképzelhető, hogy már saját maga is szeret történeteket szövögetni. Kitűnő lehetőség erre egy olyan falmatricaszett, amelyben több különböző figura, állat vagy éppen valamilyen tárgy rejtőzik, ráadásul különféle színekben. Az ilyen összeállítások esetében akár mi magunk is elkezdhetünk mesét kitalálni gyermekünknek, segítségül hívva a falakon éppen található matricákat.

Ilyen szettek pl. a Hegyi túra vagy a Nyári szünet falmatrica, de ide sorolhatjuk a gyönyörűséges Őszi erdei falmatricaszettet is.

Tipikus fiús falmatricák

Bölcsis vagy ovis korban a legtöbb kisfiú elkezd érdeklődni a különböző járművek iránt. Olyannyira, hogy akad köztük, aki a kis matchbox-szal alszik el. Az ilyen fiúcskáknak a legnagyobb örömet azzal okozzuk, ha járműves falmatricákat választunk számukra.

Ebben a kategóriában találhatod meg a Kisautók és az Építőmasinák falmatrica készleteket, de találhatsz még Papírrepülős falmatricát is, amely szintén sok fiúgyermek kedvence. A Hegyi túra és a Nyári szünet szettek is tartalmaznak járműveket. Jó böngészést!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.