2022. augusztus 14.
//
Marcell névnap

Nem talál legyőzőre a Veszprém Pannon SE

2021. október 24. 21:32
A VPSE diadalsorozata továbbra sem szakadt meg: városunk harmadosztályban szereplő kézilabdázónői a Tapolca együttese ellen gyűjtötték be idei hatodik győzelmüket vasárnap.

Némethné Sulyok Erzsébet tanítványai a női kézilabda NB II észak-keleti csoportjának ötödik fordulójában a Tapolca gárdáját fogadták a Wartha Vince utcában.

Mindkét csapat rengeteg hibával kezdte a mérkőzést. Tapintható volt a feszültség a felek között. Míg a hazaiakra az első tíz percben a pontatlan lövések voltak jellemzőek, addig a vendégeknél a kapkodó játék, az eladott passzok játszották a főszerepet (3-3).

A VPSE ezt követően fokozatosan átvette az irányítást: a bakonyi hölgyek  a pihenőre  megnyugtató előnnyel vonulhattak (félidei részeredmény: 13-6).

Ács Anna tizenegy gólt jegyzett a találkozón (archív fénykép)Ács Anna tizenegy gólt jegyzett a találkozón (archív fénykép)

A második félidőben Ács Anna vezetésével (11 gól) fokozatosan növelte előnyét a vendéglátó, amelynek már kétség sem férhetett az elsöprő győzelméhez (végeredmény: 29-17).

A Veszprém Pannon SE továbbra is hibátlan mutatóval listavezető.

Női kézilabda NB II Észak-keleti csoport, 5. forduló:
Veszprém Pannon SE-RKC Tapolca 29-17 (13-6)
Veszprém, Munkacsarnok. Vezette: Buchesz, Czenki
A VPSE legeredményesebb góldobója: Ács Anna (11)
Edző: Némethné Sulyok Erzsébet

Simon Dani
Szalai Csaba
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 22. 2022. május 21. 16:00 Ajka, Városi Sportcsarnok Ajka VPSE 25-30
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 21. 2022. május 15. 16:00 Veszprém, Munkacsarnok VPSE Bük 26-36
kézilabda Női kézilabda NB II, Észak-nyugat, 2021/2022 20. 2022. május 7. 18:30 Ikrény, Sportközpont VKLSE Győr VPSE 24-29
előző események betöltése

További cikkek

Győzelemmel és bajnoki címmel zárta az idényt a VPSE
Győzelemmel és bajnoki címmel zárta az idényt a VPSE
A házigazda Veszprém Pannon SE 30-25-re nyert a megyei rivális Ajka ellen a női kézilabda NB II szombati, idei utolsó fordulójában. A bakonyiak a diadalt követően aranyérmeiket is megkapták, amelyeket Porga Gyula polgármester adott át.
Tíz góllal kapott ki a bajnok VPSE
Tíz góllal kapott ki a bajnok VPSE
A Veszprém Pannon SE 36-26-ra maradt alul a vendég Büki TK ellen a női kézilabda NB II vasárnapi, tét nélküli mérkőzésén.
Klubtörténeti siker: bajnok a Veszprém Pannon SE!
Klubtörténeti siker: bajnok a Veszprém Pannon SE!
A Veszprém Pannon SE öt góllal diadalmaskodott a VKLSE Győr otthonában szombaton, így két fordulóval a bajnokság vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert, azaz megnyerte a III. osztályú kézilabda-bajnokság észak-nyugati csoportját. Az elért eredmény klubtörténeti sikernek számít.
Idei tizennyolcadik diadalát aratta a VPSE
Idei tizennyolcadik diadalát aratta a VPSE
A bajnoki éllovas Veszprém Pannon SE tizenkilenc góllal múlta felül a Győri ETO KC U22-es csapatát a női kézilabda NB II szombati összecsapásán.
A listavezető VPSE nyerte a megyei rangadót
A listavezető VPSE nyerte a megyei rangadót
A bajnoki éllovas Veszprém Pannon SE három góllal múlta felül a megyei nagy rivális, házigazda Nemesvámos együttesét a női kézilabda NB II szombati rangadóján.