Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fiola szerint két eltérő mérkőzés vár a magyarokra

2021. november 9. 17:55 // Forrás: MTI
Fiola Attila szerint két eltérő összecsapás vár a világbajnoki selejtezők utolsó két fordulójában a magyar labdarúgó-válogatottra.

"Először a San Marino elleni összecsapásra fókuszálunk, ott favoritként kilencven százalékban nekünk kell majd dominálnunk, és fogunk is. Itthon kell tartanunk a három pontot. Varsóban várhatóan többet kell majd védekeznünk" - mondta a Telkiben rendezett sajtótájékoztatón a MOL Fehérvár FC futballistája, aki a lengyelek elleni hazai mérkőzésre visszaemlékezve kiemelte: az a találkozó a magyarok kezében volt, de végül nem tudták megnyerni. Hozzátette ugyanakkor, hogy abból a mérkőzésből kiindulva Lengyelországban kiélezett küzdelmet vár.

Marco Rossi szövetségi kapitány több futballistára sem számíthat ezen a két mérkőzésen: Gulácsi Péter, Willi Orbán és Bolla Bendegúz sérülés miatt nem állhat az olasz szakember rendelkezésére, míg Sallói Dánielt, a Sporting Kansas City támadóját amerikai klubja nem engedte el. Fiola Attila szerint a helyükre lépőket nem kell külön motiválni: "mindenki, aki ide kerül, százszázalékot akar nyújtani, és ott akar lenni a válogatottban".

Kapcsolódó cikk
Kleinheisler sem játszhat a vb-selejtezőkön
Kleinheisler László nem csatlakozhat a magyar labdarúgó-válogatott keretéhez, amely a világbajnoki selejtezők utolsó két mérkőzésére készül.

Újoncként készül az együttessel Kiss Tamás, a holland SC Cambuur támadója, aki kijelentette, egész karrierje során azért dolgozott, és hajt keményen most is, hogy lehetőséget kapjon a nemzeti csapatban.

A 20 éves futballista elmondta, jól sikerült a beilleszkedése Hollandiában, ahol elsősorban a mentalitás más teljesen, mert a cserejátékosok is mindent megtesznek azért, hogy beverekedjék magukat a csapatba. Megjegyezte: kicsit nehéz volt megszokni a gyors holland futballt, ugyanakkor a nemzeti csapatban hasonlóan pörgős a ritmus.    

Kiss Tamás köszönetet mondott Gera Zoltánnak, illetve a teljes U21-es válogatottnak azért, hogy az ott elvégzett munkának is köszönhetően most a felnőtt válogatottban való debütálásra vár.

A magyar válogatott pénteken San Marinót fogadja a Puskás Arénában, hétfőn pedig Lengyelország vendégeként zárja a világbajnoki selejtezősorozatot.

vehir.hu
további cikkek
Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. tegnap 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.