2022. június 27.
//
László névnap

A tökéletes karácsonyi ajándék ötlet lányoknak

2021. december 20. 13:44

Ha gyermekünknek szeretnénk ajándékot vásárolni, legtöbben egyből a legókra gondolunk, viszont ha kislányunknak szeretnénk kedveskedni, akkor már nehezebb a választás, ugyanis a lányos lego játékok száma igencsak korlátozott. Így okkal tehetjük fel magunknak a kérdést: “LEGO lányoknak ?”, melyre a válaszunk: LEGO Friends készletekkel igen!

Ezeknek a szetteknek főszereplői Mia, Emma, Stephanie, Andrea és LEGO Friends Olivia, akiknek kalandjai mind-mind megtalálhatók a hazai játék webshopok kínálatában. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a választást, mutatjuk a legnépszerűbb darabokat!

LEGO Friends lovas készletek

A közkedvelt LEGO Friends mese központi témája a lovaglás és a jószágokkal kapcsolatos egyéb tevékenységek. Ezeknek a készleteknek egyik főszereplője LEGO Friends Mia, ezért ha egy LEGO Friends lovarda megépítésére törekedünk, mindenképp érdemes beszerezni az alapkészletet, amely tartalmaz többek közt egy istállót, lovakat és egy lovas utánfutót. Akik a mesés darabokat szeretik, azoknak a Varázslatos karaván játékot ajánljuk, ugyanis ebben a készletben már egy lovas hintó is rendelkezésre áll. 

Egy nap a városban: LEGO Friends Heartlake City

Heartlake City egy kellemes és békés város, ahol a LEGO Friends lányok élik a mindennapjaikat. Az alap LEGO Friends ház csomagokon kívül a főszereplők életébe is betekintést nyerhetünk, melyek közül az egyik legnépszerűbb LEGO Friends Stephanie háza. 

Amennyiben szeretnénk kimozdulni a városba, sok látnivaló közül tudunk válogatni, de vannak olyan ikonikus helyszínek, amiket kár lenne kihagyni. A szett egyik legmonumentálisabb darabja a LEGO Friends Grand Hotel, de ha egy kis kikapcsolódásra vágynánk, mindenképp érdemes a LEGO Friends Vidámpark játékait is kipróbálni, így például a hullámvasutat. 

Élet a városon kívül

A készlet sokszínűségét csak növelik azok az erdei játékok, melyek segítségével a kislányok kiélhetik kreativitásukat és jobbnál jobb történeteket alkothatnak. A LEGO Friends Barátság Busz segítségével juthatnak el többek közt az erdei vízeséshez vagy az erdei házikóhoz.

vehir.hu

További cikkek

Az élő kaszinó előnyei
Az élő kaszinó előnyei
Napfordulós koktélparty-val nyitotta meg a nyarat a Plazma Center
Napfordulós koktélparty-val nyitotta meg a nyarat a Plazma Center
A veszprémi Plazma Center a nyári napforduló alkalmával koktélokkal várta a plazmaadókat kedden. Az épület előtti standnál különböző alkoholmentes italok közül válogathattak az odaérkezők, a centeren belül pedig a szerencséjüket is próbára tehették egy nyereményjáték keretében.
Hibrid módon a veszprémi utakon
Hibrid módon a veszprémi utakon
Mi a különbség egy elektromos autó és egy hibrid között? A kérdésre lehet rövid, de egy jóval összetettebb szakmai választ is adni. Mi most a kettő között igyekeztünk megmaradni, segítségünkre pedig Vecsei Péter, a veszprémi Ring-Autó Kft. értékesítési vezetője volt, akivel ki is próbáltunk egy ilyen modellt.
A nyugdíjbiztosítás működése - Ezeket érdemes tudnia a biztosítás kötésről
A nyugdíjbiztosítás működése - Ezeket érdemes tudnia a biztosítás kötésről
Habár fiatalon még azt hisszük nem érdemes gondolni a nyugdíjas éveinkre, előbb utóbb mégis rájövünk, hogy egy bizonyos szinten megéri elkezdenünk takarékoskodni erre az időszakra. Erre a legjobb, ha valamilyen nyugdíj előtakarékossági formát választunk, amely az állam által elismert – tehát jár rá az adóvisszatérítés. A nyugdíjbiztosítás is ide tartozik, ráadásul nem csak a nyugdíjas éveinkre vonatkozik, hanem egyfajta életbiztosítás is egyben. Mit érdemes tehát tudni erről?
Csúcsminőség a levegő tisztításban
Csúcsminőség a levegő tisztításban