Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprém az Utazás kiállítás belföldi díszvendége

2022. március 4. 4:00 // Forrás: MTI
Március 3. és 6. között rendezik meg a nemzetközi turisztikai seregszemlét a Hungexpón. A kiállítás belföldi díszvendége Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa, a külföldi Egyiptom.

A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 30 ország mintegy 100 kiállítója várja az érdeklődőket - mondta el Tihanyi Klára, a főszervező Hungexpo Zrt. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója. Az immár 44 éves rendezvénysorozat idei fő témája a turizmus újraindítása a járvány után, és a biztonság. 

Markovits Alíz, a Veszprém-Balaton 2023 EKF Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta: nagyon fontos évben lehetnek a rendezvény díszvendégei, így a kiállításra látogatók is meggyőződhetnek róla milyen fantasztikus művészeti programmal várják a hazai és külföldi vendégeket. Már kevesebb mint egy év van hátra, és 2023-ban Veszprém és a Bakony-Balaton régió lesz Európa Kulturális fővárosa.

Fotó: VEB2023 / FacebookFotó: VEB2023 / Facebook

 Az Utazás kiállítással egy időben, de attól függetlenül rendezik meg az ország legnagyobb, extrém utazókat megszólító rendezvényét, a Járatlan Utakon Fesztivált, valamint a régió egyetlen Afrika tematikus fórumát, az Afrika Expót. Mindegyik rendezvény ugyanazzal a belépőjeggyel látogatható, a kiállítási központ rendezvényei teljesen készpénzmentesek, így a helyszínen a pénztárakban vásárolt rendezvény belépőjegyekért, a parkolásért, valamint a területen lévő vendéglátóhelyeken készpénz helyett érintéses bankkártyával, vagy HelloPay kártyával fizethetnek a látogatók.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.