Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egyetlen hazai siker született a megye II-ben

2022. március 14. 11:20
Az Öskü hetet, a Balatonfüredi USC kilencet gurított, a listavezető Csabrendeket az Alsóörs sem tudta megállítani – így indult a tavasz a labdarúgó megyei második vonalban.

A hétvégén a megye II-ben is útjára indult a labda. A BKSE-Peremarton vendégeként pályára lépő Öskü – a tizenkilenc perc alatt mesternégyest szerző Talián Krisztián vezényletével – kiütéses győzelmet ünnepelhetett (1-7) szombaton. Az Alsóörs erejéből csak a tisztes vereségre futotta az éllovas Csabrendek ellen (0-2).

Vasárnap három találkozót rendeztek: a Somló egy pontot tartott otthon a Balatonszepezd ellen (1-1), a Balatonfüredi USC 9-1-re kiütötte a Taliándörögdöt, míg a Szilágyi DSE fejet hajtott a vendég Tihany-Balatonszőlős ellen (1-3).

CoreComm SI megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság, 14. forduló:

Március 12., szombat

BKSE-Peremarton–Gostech PV Öskü FC 1-7 (0-1)
Gólszerzők
: Jónás (67.), ill. Straub (36., 55. – az elsőt büntetőből), Talián (56., 59., 70., 75.), Hulka (69.)

Merse Minimál Alsóörs–Csabrendek FC 0-2 (0-1)
Gólszerzők
: Vastag (40., 64. – a másodikat büntetőből)

Március 13, vasárnap

Somló SC–Balatonszepezd ÖKSC 1-1 (1-0)
Gólszerzők
: Radovics (43.), ill. Balázs (70.)

Balatonfüredi USC–Taliándörögd SE 9-1 (6-0)
Gólszerzők
: Bene (5., 27.), Koltai (7., 52.), Takács L. (28.), Kovácsfi (35.), Szikszai (37.), Füle (71.), Poráczki (73.), ill. Horváth D. (70.)

Szilágyi DSE–Tihany-Balatonszőlős SE 1-3 (0-0)
Gólszerzők
: Bekker (79. – büntetőből), ill. Gál (51., 53.), Rádóczi (75.)

Szabadnapos volt: Ugod SC

Tabella

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. ma 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal vármegyei foci Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni. 2024. április 11. 9:35 Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát vármegyei foci Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát Az 1. Futsal Club Veszprém egykori alapembere, Boromisza Dániel megbízott játékos-edzőként folytatja pályafutását a Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály címvédője, a jelenlegi listavezető Úrkút csapatánál. 2024. április 10. 12:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.