Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

Lang: jó teszt lesz a magyar-szerb meccs

2022. március 21. 17:09 // Forrás: MTI
Lang Ádám szerint jó teszt lesz a magyar labdarúgó-válogatott számára a csütörtöki, szerbek elleni barátságos mérkőzés.

Előre semmit nem írnék alá, mert sportolóként a kihívások éltetnek. Ez más mérkőzés lesz, mint amit két éve játszottunk. Náluk edzőváltás volt azóta, egy igazi legenda ül majd a kispadon Dragan Stojkovic személyében és a rivális összetétele is más lesz

- fogalmazott a telki edzőtáborban tartott hétfői sajtótájékoztatón az Omonia védője, aki hozzátette, az ellenfél világsztárokkal van teletűzdelve, ráadásul a portugálokat megelőzve jó és látványos játékkal jutott ki a világbajnokságra.    

A 29 éves futballista arról is beszélt, hogy ez az év eddig nem alakult jól a számára, mert klubcsapatával már csak a kupából tudnak kijutni a nemzetközi porondra, ráadásul pályafutása eddigi leghosszabb kihagyásával kellett szembenéznie sérülés miatt. Ennek ellenére úgy érzi, a sikeres rehabilitációnak köszönhetően jó fizikai állapotban érkezett a válogatotthoz.

Fotó: MLSZFotó: MLSZ

A gyengébb szereplés ellenére nincs önbizalomhiányom. A legnagyobb megméretés az, amikor kudarcok után kell teljesíteni

- jelentette ki Lang.

Az újonc Baráth Péter az MTI érdeklődésére elárulta, bár tudott arról, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány figyeli, mégis meglepte a meghívó, amelynek természetesen nagyon örült.    

Fiatalként bekerülni a keretbe felemelő érzés, ezért érdemes dolgozni. Volt bennem drukk, de ez inkább csak egészséges izgalom

- mondta a Debreceni VSC 20 éves középpályása, aki abban reménykedik, hogy barátságos meccsekről lévén szó, az egyik találkozón lehetőséget kap majd.

A magyar válogatott csütörtökön a szerb csapatot fogadja a Puskás Arénában, majd jövő kedden az északír együttes vendége lesz Belfastban.

vehir.hu
további cikkek
Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk Szoboszlai Dominik, a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint kedd este az volt a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül meg tudták nyerni a Koszovó elleni barátságos mérkőzést a telt házas Puskás Arénában. tegnap 7:47 Rossi: nem hasonlítanám magam a magyar futball legnagyobb legendáihoz magyar labdarúgó-válogatott Rossi: nem hasonlítanám magam a magyar futball legnagyobb legendáihoz Marco Rossi szövetségi kapitány ugyan tervez változtatást a magyar labdarúgó-válogatottnál, de elmondása szerint nem ész nélküli kísérletezgetés lesz kedden a Koszovó elleni barátságos mérkőzésen. 2024. március 25. 14:04 Lang Ádám valószínűleg 2025-ig Cipruson fog futballozni Lang Ádám Lang Ádám valószínűleg 2025-ig Cipruson fog futballozni Valószínűleg 2025-ig szóló szerződése végéig Cipruson fog futballozni Lang Ádám, az Omonia Nicosia magyar védője. 2024. február 12. 21:35 Lang Ádám nem elégedett a klubcsapatában kialakult helyzettel labdarúgás Lang Ádám nem elégedett a klubcsapatában kialakult helyzettel Lang Ádám nem elégedett az Omonia Nicosia labdarúgócsapatában betöltött szerepével, mivel jelenleg alig játszik, ami nem segíti, hogy ott legyen a jövő nyári Európa-bajnokságon. 2023. december 20. 7:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.