2023. január 30.
//
Martina névnap

Sümegi munkahelyi öltözőből lopott

2022. szeptember 22. 12:54

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre szeptember 20-án arról, hogy egy sümegi munkahely öltözőhelyiségében a sértett nyitott öltözőszekrényéből ismeretlen tettes ellopta az abban tárolt pénztárcáját, benne egymillió forint összeget meghaladó készpénzzel, többszáz euróval és egy bankkártyával együtt.

A rendőrök adatgyűjtésének eredményeként látókörükbe került egy 20 éves Sümeg környéki lakos, aki szintén azon a munkahelyen állt alkalmazásban. A férfit a rendőrök még aznap Sümegen elfogták, majd előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Az elkövető elismerte tettét, és elmondta azt is, hogy a lopott pénz egy kisebb részéből dohányt és sorsjegyeket vásárolt, a megmaradt nagyobb összeget pedig több részletben ingatlanjának udvarán elásta, valamint a lakása egyik szekrényébe tette. A rendőrök az elrejtett készpénzt megtalálták, és visszaadták a sértettnek.

A 20 éves férfi ellen a Tapolcai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

vehir.hu