2023. február 3.
//
Balázs névnap

Az ezüst- és a bronzérmes csatája

2022. szeptember 29. 6:01
Folytatódik a Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, a 7. forduló szombati ütközetén az előző kiírásban második helyen záró Tihany a harmadik Pét gárdáját fogadja.

Szombaton öt találkozót rendeznek a megyei élvonalban. Első ránézésre a Tihany és a Pét összecsapása ígérkezik a forduló rangadójának, hiszen a tavaly dobogósok csapnak össze a Balaton-parton. Az idei forma azonban hazai sikert sejtet, hiszen a félszigetiek eddig hibátlanok a bajnokságban, a pétiek viszont az eddig megszerezhető tizennyolc pontból csak hetet gyűjtöttek be.

A kék mezes pétiek szombaton a hibátlan Tihanynál vizitálnakA kék mezes pétiek szombaton a hibátlan Tihanynál vizitálnak

Kiélezett csatát ígér az Ajka Kristály és a Várpalota találkozója, valamint a Tapolca kontra Devecser derbi is. A remek formát mutató Almádi esélyesként utazik Sümegre, s a Pápa is a három pont reményében látogat az idén még nyeretlen Fűzfőhöz.

A címvédő, százszázalékos teljesítménnyel éllovas Úrkút vasárnap a Szentantalfát fogadja, az esélyek egyértelműen a hazaiak mellett szólnak. A sereghajtó Magyarpolánynak viszont bravúrra lenne szüksége a negyedik Balatonfüredi USC ellen. Ugyancsak első győzelmére készül a Gyulafirátót a vendég Zirc ellen.

Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, 7. forduló:

Október 1., szombat, 15.30

Tihanyi FC–Péti MTE
Helyszín: Tihanyi Sportpálya

Ajka Kristály SE–Várpalotai BSK
Helyszín: Ajka Kristály SE

Sümeg VSE–Balatonalmádi SE
Helyszín: Sümeg VSE

TIAC VSE–Devecser SE
Helyszín: Tapolca Városi Sporttelep

Fűzfői AK–Pápai Perutz FC
Helyszín: Fűzfő Városi Stadion

Október 2., vasárnap, 15.30

Úrkút SK–Szentantalfa NVSE
Helyszín: Úrkút Sporttelep

Magyarpolány SE–Balatonfüredi USC
Helyszín: Községi SE

Gyulafirátót SE–FC Zirc
Helyszín: Gyulafirátót Sport Egyesület

Tabella

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba