Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 16. Valter
Veszprém
26°C
2024. július 16. Valter
Veszprém
26°C

Elismerések a tanévzárón

2023. június 17. 17:47
Pro Meritis-díjat és elismerő oklevelet is kaptak a veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola oktatói a szombati tanévzárón.

Surányi Gabriella, a Kossuth Lajos Általános Iskola Pro Meritis-díjat vehetett át szombat délelőtti tanévzáró ünnepségen, amit Sótonyi Mónika, önkormányzati képviselő adott át a kitüntetettnek.

Surányi Gabriella a Győri Tanítóképző Főiskolán szerzett általános iskolai tanító – testnevelés szakkollégiumi diplomát. 1986. augusztus 16-án helyezkedett el jelenlegi munkahelyén, a Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskolában. Az iskolában töltött évtizedek alatt egyenletes, magas színvonalú munkát végzett az alsó tagozatos tanításban, ezen belül elsősorban a rajz és a testnevelés oktatásában. Szakmai tudását továbbképzéseken szerzett tapasztalataival folyamatosan színesítette, kiegészítette. Szakmai felkészültségével, egyéniségével, tudatos pedagógiai tevékenységével kivívta a szülők és diákok tiszteletét. Pályafutását a tanítványok szeretete, tisztelete, illetve példamutató pedagógus hivatástudat jellemezte. Tanítói pályafutása során nagy hangsúlyt fektetett a tehetséggondozásra, a szabadidő hasznos eltöltésének megszervezésére. Minden évben foci bajnokságot, kötélhajtó versenyt és hulahoppkarika hajtó versenyt szervezett. Több évtizedes példamutató oktató munkájával kivívta a diákság, a szülők és a nevelőtestület megbecsülését, tiszteletét. Szívós, kitartó munkája, szakmai igényessége alkalmassá tette őt a felnövekvő generáció eredményes oktatására. Szakmai felkészültsége, egyénisége, tudatos pedagógiai tevékenysége révén az intézmény meghatározó személyiségévé vált. A Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola jó hírnevének megóvását, öregbítését tartotta mindig szem előtt.

Ugyanezen az ünnepségen Stáhl Erzsébet Ibolya „kimagasló oktató-nevelő munkája elismeréseként” polgármesteri elismerő oklevelet kapott.

Stáhl Erzsébet Ibolya a Győri Tanítóképző Főiskolán szerzett általános iskolai tanító - népművelői szakkollégiumi diplomát. 1988. augusztus 16-án helyezkedett el jelenlegi munkahelyén, a veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskolában. Az iskolában töltött évtizedek alatt lelkiisimeretes, példamutató embert ismertek meg a szülők és kollégák egyaránt, aki mindenkivel jól tud együttműködni. Egyenletes, magas színvonalú munkát végzett az alsó tagozatos tanításban, ezen belül elsősorban a napközis foglalkozásokon. Szakmai tudását továbbképzéseken folyamatosan színesítette, kiegészítette. Szakmai felkészültségével, egyéniségével, tudatos pedagógiai tevékenységével kivívta a szülők és diákok tiszteletét. Pályafutását a tanítványok tisztelete és szeretete, példamutató pedagógus hivatástudat jellemezte. Tanítói pályafutása során nagy hangsúlyt fektetett a szabadidő hasznos eltöltésének megszervezésére. A napközis foglalkozások ideje alatt rengeteg irodalmi alkotással ismertette meg tanítványait. Szakmai felkészültsége, egyénisége, tudatos pedagógiai tevékenysége révén az intézmény meghatározó személyiségévé vált. Az iskola jó hírnevének megóvását, öregbítését tartotta szem előtt mindig. Szinte eggyé vált az iskolával.

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
A leköszönő rektor, Gelencsér András története - videó A leköszönő rektor, Gelencsér András története - videó Gelencsér András akadémikus, vegyész-légkörkutató kilenc év után elbúcsúzott a rektorságtól, és a tudományos pályán maradva újabb célokat fogalmazott meg. Az elmúlt időszakról, rektori kihívásokról, nehézségekről, és arról is mesélt, hogy miként képzeli el a jövőjét. Gelencsért az elmúlt években igencsak sokan kérdezték már arról, milyen veszélyek fenyegetik a bolygónkat, most arra is választ kaptunk, létezik-e egyéni megoldás arra, hogy visszafordítsunk bizonyos folyamatokat, amelyeket az éghajlatváltozás okoz. 2024. július 11. 15:56 Évről-évre eredményesebb a Veszprémi Érseki Főiskola Évről-évre eredményesebb a Veszprémi Érseki Főiskola Július hatodikán tartotta diplomaátadó ünnepélyét a Veszprémi Érseki Főiskola. A 2023/2024-es tanévben ötvenkét hallgató szerzett oklevelet, ebből kilencen alapképzési, és negyvenhárman szakirányú továbbképzési szakon.  A rendezvényen – tanszékvezetői és szakfelelősi megbízásának lejártával – megköszönték dr. habil. Leveleki Magdolna főiskolai tanár, a Szociális Tanulmányok Tanszék vezetőjének munkáját, akire részmunkaidejű oktatóként továbbra is számítanak. 2024. július 7. 14:55 Összefogás a tudomány népszerűsítéséért Összefogás a tudomány népszerűsítéséért Tudománynépszerűsítő, kutatási, oktatási és képzési, fejlesztési célból kötött együttműködési megállapodást a Selye János Diáklabor pályázat kapcsán a Pannon Egyetem, a Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikum és a Charles River Laboratories Hungary Kft – közölte az egyetem. 2024. június 25. 13:26 Titokban szerveztek gyermeknapot a padányis alsósoknak a tanítóik Titokban szerveztek gyermeknapot a padányis alsósoknak a tanítóik Egy tűzoltóautó szirénája jelezte a Padányi Katolikus Iskola alsó tagozatos gyermekeinek, hogy elkezdődtek a gyereknapi programok csütörtökön, amiket a tanítóik teljes titokban szerveztek meg nekik a tanítási év utolsó napjaiban. 2024. június 20. 13:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.