Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kiélezett küzdelem a veszprémi sakkversenyen

2024. január 17. 12:24
Az elmúlt hétvégén rendezett idénynyitó veszprémi sakkverseny a hazai Domonkos Dániel győzelmével zárult; mögötte Major Róbert és Bognár Máté végzett.

Ahogy arról előzetesen is beszámoltunk, az elmúlt hétvégén sakkversenynek adott otthont az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Kisfaludy-terme.

A 64 Mező SE kilencfordulós, svájci rendszerben bonyolította le a rendezvényt, amelyre közel negyven fő nevezett: Egerből, Lentiből, Székesfehérvárról, Tapolcáról, Pétfürdőről, Úrkútról, Balatonfüredről és Pápáról is érkeztek sakkozók a megyeszékhelyre.

A verseny végig sportszerű, családias légkörben zajlott és végül a veszprémi Domonkos Dániel győzelmével zárult (Ezüst Huszár SE).

A második és harmadik helyen egyaránt pétfürdői sakkozó végzett: Major Róbertnek ezüst-, Bognár Máté nyakába bronzérmet akasztottak a szervezők. A legjobb női játékos Kissné Simon Bernadett (Pápa) lett, míg a legeredményesebb szenior sakkozóként a fehévári Szunyogh István végzett. A veszprémi 64 Mező SE a közeljövőben újabb izgalmas versenyek szervezését tervezi.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.