2020. január 25. // Pál névnap

sport

Heti események
2020 / 04. hét
2020.01.20. – 2020.01.26.
Dunaferr - 1. FC Veszprém 0-3
hétfő
19:00
Sportág
futsal
Sorozat
férfi futsal NB I alapszakasz, 2019/2020
Forduló
16.
HOYA-PE Veszprém - TF-Budapest 106-91
kedd
18:00
Sportág
kosárlabda
Sorozat
Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa
Forduló
5.
HOYA-PE Veszprém - Bajai Bácska 81-99
péntek
18:00
Sportág
kosárlabda
Sorozat
férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport alapszakasz,
Forduló
18.
VESC - SzoESE
vasárnap
16:00
Sportág
röplabda
Sorozat
női röplabda NB II Nyugati A csoport, 2019/2020
Forduló
15.

ecoport magazin

veszprém portré

LADÁNYINÉ CZ. NAGY ZSÓFIA: Zene és nyelvek
Zsófi tizenkét nyelven beszél, mégsem a nyelvek világában szeretné kiteljesíteni magát. A zene az ELTE bölcsész szakja után vált kiválasztott úttá, amikor is felvételizett a Kodolányi jazzének szakára. Döntésekről, lehetőségekről, tervekről, kihívásokról, értékekről beszélgettünk.
PORKOLÁB ESZTER: Hester's life
A Hester's Life granola és müzligyártó üzem irodájában ülünk. Porkoláb Eszterrel, a cég egyik tulajdonosával beszélgetünk, aki dietetikusként végzett a Pécsi Tudományegyetemen.
MIT ÜZENNEK A NŐK? - Öt nő, öt élet, öt üzenet
Ha odafigyelünk a nőkre, akkor mindent megtanulhatunk a világról, magunkról. Mert magukba hordozzák a világ minden csodáját, szépségét. Létezésük meseszerű, telis-tele üzenettel, tanítással. Öt nő, öt élet, öt üzenet.
TÓTH-MÁRHOFFER MÁRTA: “Hogyan csinálta ezt anya?” - Fiatal nők és szerepeik régen és most
Régen csak háztartást vezettek, mára autót és gyakran buszt is. Dolgoznak, ebédet főznek, tételeket tanulnak, találkozót szerveznek, cégeket irányítanak, jógára járnak, álmokat valósítanak meg, esti mesét olvasnak és “jó éjt puszit” adnak. A multifunkciós technikai kütyük korában éljük a multifunkciós nők évtizedeit. Vajon tényleg megváltoztak a fiatal nők, vagy csak a lehetőségeik bővültek? Ezek a lehetőségek valójában inkább kötelességek? Tóth-Márhoffer Márta pszichológussal beszélgettünk a múlt és jelen női szerepköreiről, elvárásokról és az új világ női gondolatairól.

képtár

Brusznyai Árpád emlékkoncert Titanic a Petőfi Színházban Az első hó Veszprémben 70 éves a Pannon Egyetem Bakony Expo 2019 Veszprémben indult a tudomány ünnepe VLS Veszprém – Greenplan Balatonlelle SE 0-1 (0-0) Veszprém legjelentősebb sírkertjében jártunk Bemutatkozik az Infralabor Proba
Összes képgaléria

videótár

Összes videó
2020. január 25. // Pál névnap