2019. június 20., csütörtök
Rafael névnap

HVG Diploma Rangsor 2019: A Pannon Egyetem a Top10 felsőoktatási intézmény között!

  • Hírek
  • 2018.12.04
    12:42
  • uni-pannon.hu
Büszkék vagyunk arra, hogy hazánk leg(el)ismertebb intézményi listáján, a HVG Diploma Rangsoron ismételten a top 10 magyar egyetem között lehetünk! Egyetemünk az összesített rangsorban az előkelő 8. helyen szerepel, az oktatói kiválóság tekintetében a 2. helyezést érte el.

Ez is jól mutatja, hogy egy olyan fiatalabb, családias, "vidéki" intézmény, mint a Pannon Egyetem - University of Pannonia ugyanolyan kiemelkedő minőségű, elismert, gyakorlatias képzést tud nyújtani, mint a nagy múltú tudományegyetemek.

Gelencsér András rektor úr a hír kapcsán kiemelte: "Az elért helyezéssel elégedettek vagyunk, hiszen közvetlenül a legnagyobb fővárosi, illetve vidéki tudományegyetemek után rangsorolták intézményünket. A kari és képzésterületi rangsorok is azt tükrözik, hogy a Pannon Egyetem több területen, kiemelten a műszaki és informatikai tudományok területén a hazai felsőoktatás élmezőnyébe tartozik. Remélem, hogy az előkelő helyezés az idei évhez hasonlóan tovább növeli az érdeklődést a Pannon Egyetem minőségi képzést kínáló szakjai iránt."