2018. augusztus 15., szerda
Mária névnap

blog

Jojó, mi?
Bárkit megkérdezel, aki egy kicsit is foglalkozott a diétákkal, az egyből rávágja: hallottam már a jojó effektusról. Persze, szinte mindenki ismeri, tudja és mégis szinte mindenki elszúrja. Nagyon. Én is. Pedig ismerem. Rohadék! De mivel kiismerhető, ezért tehetünk ellene, ha akarunk. Vagy takarózhatunk vele. Bár azt meg minek?!
  • 2018.08.15. 12:00
  • vehir.hu
A kisüzemi sörfőzdék nyomában - I. rész
Avagy mit tudnak a kisebb sörfőzdék, és mit igyunk a kánikulában, ha már unjuk a nagyüzemi portékát? A Gusto Delicate és vehir.hu mini-videósorozatában a kisüzemi sörfőzdék tételeit vesszük górcső alá. Elsőként a Szent András Sörfőzdét néztük meg.
  • 2018.08.13. 12:00
  • Ge. Á.
Munka = edzés ?
„Edzek én eleget, a munkahelyemen” Drága édesapám mondogatta mindig a kérdésemre, hogy miért nem jön edzeni. És sajnos ezzel a mentalitással, nem volt egyedül. Nagyon nem, és még ma is ez a gyakori válasz, kibúvó. Nagyon szeretném már ezt helyre rakni, megértetni, mert hatalmas különbség van a kettő közt.
  • 2018.08.08. 12:05
  • vehir.hu
Miért fontos a funkcionális edzés gyermekkortól kezdve - avagy a huszonnegyedik óra
Ez az írásom egy jajkiáltás, figyelemfelhívás, esdeklés. Nevezd bárminek, csak arra kérlek, érezd át, nézz magadba, és mondd, hogy nem igaz! Nem fogod mondani.
  • 2018.08.01. 12:00
  • vehir.hu
Figyelj rám, megéri!
Németh Richárd vagyok, 43 éves, funkcionális tréner, sportedző, hot iron instructor, r-med gyógytornász, volt testépítő és crossfitter.
  • 2018.07.25. 12:00
  • vehir.hu
Jazz est a Gusto13-ban
Amroo&Stefi Duó játszik dallamos jazzt a teraszon péntek este.
  • 2018.05.24. 09:28
  • vehir.hu
Új helyre költözött a Gusto Delicate
A Bajcsy-Zsilinszky utcába, a volt Extra Kávéház helyére tették át székhelyüket.
  • 2018.04.28. 04:00
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
Áder János és Andrzej Duda is tartotta a böjtöt Veszprémben
A helyi Gusto 13 csapata már harmadik alkalommal főzött és szervírozott a magyar köztársasági elnöknek.
  • 2018.03.30. 05:00
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
Egyre több veszprémi nyitott a bisztró felé
Átalakulása óta több veszprémi vendéget fogad a Gusto 13. Azt viszont kevesen tudják, hogy már nem csak ebédelni vagy vacsorázni, hanem reggelizni és bevásárolni is lehet az itt készült ételek alapanyagaiból.
  • 2018.01.31. 02:30
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
Az életszerűbb éttermek kerülnek előtérbe 2018-ban
Visszaszorulóban a fine-dining, feljövőben a bisztró vonal. A tömegek étkezési kultúrája egyre inkább előtérbe kerül - mondja Martonosi Zsolt, a Baricska Csárda vezetője, akit arról kérdeztünk röviden, hogyan látja, milyen gasztronómiai trendek uralkodhatnak idén Magyarországon.
  • 2018.01.16. 12:00
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
1 2 3 4 5 ... »