2018. április 24., kedd
György névnap

blog » Gusto blog

Áder János és Andrzej Duda is tartotta a böjtöt Veszprémben
A helyi Gusto 13 csapata már harmadik alkalommal főzött és szervírozott a magyar köztársasági elnöknek.
  • 2018.03.30. 05:00
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
Egyre több veszprémi nyitott a bisztró felé
Átalakulása óta több veszprémi vendéget fogad a Gusto 13. Azt viszont kevesen tudják, hogy már nem csak ebédelni vagy vacsorázni, hanem reggelizni és bevásárolni is lehet az itt készült ételek alapanyagaiból.
  • 2018.01.31. 02:30
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
Az életszerűbb éttermek kerülnek előtérbe 2018-ban
Visszaszorulóban a fine-dining, feljövőben a bisztró vonal. A tömegek étkezési kultúrája egyre inkább előtérbe kerül - mondja Martonosi Zsolt, a Baricska Csárda vezetője, akit arról kérdeztünk röviden, hogyan látja, milyen gasztronómiai trendek uralkodhatnak idén Magyarországon.
  • 2018.01.16. 12:00
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
Kacatok helyett az ünnepekre…
Minden évben nagy dilemma, hogy milyen ajándékot vegyen az ember egy ismerősének, párjának, rokonának vagy munkatársának. A megszokott határidőnaplók és vicces zoknik helyet ajándékozhatunk ajándékcsomagot is, ám ebből sem az előre legyártott, hipermarketekben kaphatót. A Gusto Delicate-ban prémium minőségű élelmiszerekből állíthatunk össze szinte bármilyen kombinációt. Gurmék, ínyencek, borkedvelők és speciális étrendűek most ne figyeljenek!
  • 2017.12.20. 04:00
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
  • Ecoport magazin
Új névvel és profillal nyit újra a Chianti Étterem
Hivatalosan november 27-én nyit a Gusto13-ra átkeresztelt bisztró és delikátbolt. Nyitás előtt kukkantottunk be, ahol elárulták azt is, lesz-e még valaha Chianti Étterem Veszprémben.
  • 2017.11.25. 11:05
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
Jó nyarat zárt idén a Baricska Csárda, a hétvégén Mádra megy a Chianti Team
A tavalyi nyárhoz képest többen, és több országból fordultak meg idén a füredi étteremben. Szeptember második hétvégéjén a veszprémihez hasonló SVÉT-et rendeznek, ezúttal az ország másik felében.
  • 2017.09.06. 12:00
  • Ge. Á.
  • Ge. Á.
Bátran kísérletezzünk!
A nyár a fröccsökről és a jó borokról szól, na meg a jó hangulatú grillpartikról. Az ételeknél nem muszáj ragaszkodnunk a megszokott ízekhez. Számtalan fűszerrel és kiegészítővel tudjuk izgalmassá tenni a hétvégi sütögetést.
  • 2017.08.01. 12:19
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
  • Ecoport magazin
Cigányzenével és festménykiállítással indul a szezon
Hamisítatlan cigányzenével és Debreczeny Zoltán festménykiállításával vág neki a szezonnak a balatonfüredi Baricska Csárda. A vendégeket egész nyáron át tartó játékra invitálják.
  • 2017.05.26. 12:30
  • Ge. Á.
  • Ge. Á.
Amikor a hasunk is ünnepel
A bőven plusz fokok, a tavasz és a húsvéti időszak egyre közeledő időpontja elfeledteti velünk az idén különösen hideg telet, a bezárkózást. A várakozás, a böjt, az önvizsgálat és a tavaszi megújulás gondolata mellett okkal foglalkoztat minket az, hogy mi kerüljön a húsvéti asztalra és poharunkba.
  • 2017.04.16. 13:00
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
  • Ecoport
Hús nélkül is kaphat étterem Michelin-csillagot
A veszprémi Chianti Étterem szakácsa egy hétig sztázsolt a négy éve Michelin-csillagos bécsi Tianban. Azt mondja, bár nem vegetáriánus, a kint töltött idő alatt egyáltalán nem hiányzott a menüsorokból a hús.
  • 2017.03.23. 10:21
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
1 2 3 4 5 »