2018. október 18., csütörtök
Lukács névnap

gasztro

Világkonyhává avanzsált a veszprémi egyetem
Na jó, nem az egész egyetem, és nem is örök időkre, mindenesetre egy délutánig erejéig már-már lehetségessé vált a teleportálás, amikor 30 perc alatt járhattuk körbe Ázsiát és Afrikát és kóstolhattuk meg a két kontinens tradicionális ételeit.
  • 2018.10.18. 11:55
  • Bertalan Melinda
  • Domján Attila
Tornyosék mangalica mája és szőlője negyedik helyezést ért a Tállya BBQ-n
A Tornyos BBQ épp, hogy lecsúszott mystery box kategória dobogójáról.
  • 2018.10.15. 14:14
  • Ge. Á.
Fontos az egészséges táplálkozás, de az étkezés körüli gondolatok ne uralják az életünket
Megannyi irányzat hirdeti az egészséges életmódot, a hirtelen jött kultusz közepette azonban néha lehetetlen eldönteni, mivel teszünk tényleg jót magunknak. Bloggerünkkel, Csík Orsolya dietetikussal trendekről beszélgettünk, miközben egy kicsit személyesebb terepre is eveztünk.
  • 2018.10.12. 03:00
  • Bertalan Melinda
  • Domján Attila
Nemzetközi pontszerző versenyre készül a Tornyos BBQ
Az Oliva étterem séfjének csapata a világ elsőszámú barbecue-szervezetének tállyai versenyén indul a hétvégén. Megkérdeztük, mire készülnek.
  • 2018.10.11. 03:00
  • Ge. Á.
Veszprém bora 2018-ban a Rózsakő
A felhívásra érkezett mintegy 150 nedűből 2018-ban is gondos szakmai válogatás után nevezte ki a Város bora címet viselő italt Martonosi Zsolt szakértő.
  • 2018.09.20. 14:39
  • vehir.hu
  • Kovács Bálint
  • VMJV
Mit iszunk az idén nyáron?
Kevesen tudják, hogy a Füreden minden év májusában megrendezett Városi Borversenynek milyen komoly hatása van a nyári borfogyasztásunkra.
  • 2018.08.17. 16:42
  • vehir.hu
  • Ecoport magazin
Nincs térerő, ciripelnek a tücskök, egymással beszélgetünk
Van az úgy, hogy az ember évekig elmegy valami előtt, ami kiböki a szemét, aztán amikor észreveszi, rájön, hogy néha érdemes nyitott szemmel járni. Vagy tekerni. Benéztünk a biciklisparknak kikiáltott Zöldbe.
  • 2018.08.16. 12:00
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
A kisüzemi sörfőzdék nyomában - I. rész
Avagy mit tudnak a kisebb sörfőzdék, és mit igyunk a kánikulában, ha már unjuk a nagyüzemi portékát? A Gusto Delicate és vehir.hu mini-videósorozatában a kisüzemi sörfőzdék tételeit vesszük górcső alá. Elsőként a Szent András Sörfőzdét néztük meg.
  • 2018.08.13. 12:00
  • Ge. Á.
Körbenyaltuk a belvárost
„Nyalni csak úgy lehet, ha élvezzük az ízeket.” Bár a Bikini egy kicsit mást értett e sorok alatt, mi most szó szerint vettük őket és úgy döntöttük, nyakunkba vesszük Veszprém belvárosát, hogy nyomába eredjünk a legjobb fagylaltnak.
  • 2018.08.09. 12:45
  • vehir.hu
  • Bertalan Melinda
Hétvégénte grilleznek a Kossuth utca tetején
A húsz éve működő veszprémi Szendvics Büfé péntekenként és szombatonként kitelepül egy mobil grillezővel, hogy közvetlenebb kapcsolatot alakítson ki a vendégeivel.
  • 2018.07.24. 12:00
  • Ge. Á., Kovács Bálint
1 2 3 4 5 ... »