Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 6. Ivett
Veszprém
12°C
2024. május 6. Ivett
Veszprém
12°C

Minden ami lakberendezés: Ajándéktárgyak, dísztárgyak és új, egyedi bútorok Veszprémben, a Fa-Centrumban

2024. január 31. 13:13

Az Orgona utca 1. cím alatt található „Fa-Centrum” lakberendezési áruházunkban 2024-ben is sok újdonsággal várunk, egyedi kínálattal és stílusos termékekkel. Különleges figyelmet szentelünk a fából készül, fa alapú lakberendezési tárgyaknak és bútoroknak, így biztosan megtalálod nálunk azokat az egyedi darabokat, amelyek otthonodat még különlegesebbé tehetik.

Az áruházunkban széles választék vár, beleértve a kerámia és porcelán konyhai eszközöket, tálakat, valamint dísztárgyakat és dekorációkat, melyekkel színesítheted és egyedivé teheted konyhádat vagy nappalidat. Az újra népszerű, hazai gyártású fonott kosaraink (pl. bevásárló kosarak és fás kosarak) pedig praktikus, tartós és környezetbarát alternatíváját adják a műanyag tárolóedényeknek, bevásárló szatyroknak.

Áruházunk nemcsak a fa szerelmeseinek kínál csodás választékot, hanem azoknak is, akik szeretik a kreatív és kézműves lakberendezési tárgyakat, konyhai eszközöket, ajándékokat. Fatálak, fatányérok, egyedi vázák, lámpások, asztali lámpák és konyhai tároló dobozok széles választéka áll rendelkezésre, hogy az otthonod valóban személyiségedet tükrözze.

Emellett bemutatótermünk alapterülete is kibővült a tavalyi év során, így még nagyobb választék kipróbálására, megtekintésére van lehetőség személyesen! Új kanapék, kárpitos bútorok, sarokülők, sarokkanapék, fenyőbútorok, elemes szekrények, ágyak, matracok és sok más bútor vár, hogy felfedezd és kiválaszd azokat, amelyek harmonizálnak otthonod – vagy az általad elképzelt álomotthon - stílusával.

Fa-Centrum Lakberendezési Áruház – ahol szinte minden megtalálható, ami szükséges a stílusos és egyedi lakberendezéshez Veszprémben! Szeretettel várunk!

Veszprém, Orgona utca 1.
info@facentrum.hu
www.facentrum.hu

vehir.hu
további cikkek
Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta. tegnap 23:55 Fazekas Gergő csapata megvédte címét a Lengyel Kupában kézilabda Fazekas Gergő csapata megvédte címét a Lengyel Kupában Fazekas Gergő csapata, az Orlen Wisla Plock 29-20-ra nyert a bajnok Industria Kielce ellen a férfi kézilabda Lengyel Kupa vasárnapi döntőjében. tegnap 23:34 A Pápa legyőzte az Úrkútot, élre állt az Almádi vármegyei foci A Pápa legyőzte az Úrkútot, élre állt az Almádi Nehezen alakulhatna izgalmasabban a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hajrája. A 26. forduló szombati rangadóján a negyedik Pápa legyőzte az Úrkút csapatát. Mivel az Almádi és a Fűzfő is nyert, az éllovas címvédő visszacsúszott a harmadik helyre. tegnap 22:31 Film az élet: híres jeleneteket újraalkotva utazik ez a pár Hétvezér Film az élet: híres jeleneteket újraalkotva utazik ez a pár Bizonyára mindenkivel megesett már, hogy utazás közben, ikonikus filmes és sorozatos helyszíneken járva egy picit a „fikció része lett”: pózba vágta magát és úgy tett a kamera előtt, mintha az adott filmjelenet hőse lenne. Többségünk esetében ez csak spontán poénkodás, akad azonban, aki egyenesen erre szervezi rá a nyaralását. tegnap 22:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.