Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Öt jelölt küzd a diákretorságért

2013. április 3. 12:34
Bemutatkoztak az idei, 25. Veszprémi Egyetemi Napok diákrektori címéért küzdő csapatok vezetői. A keddi pörgős Hans up 2.0 buli előtt beszélgettünk velük, és kérdeztük, mire számíthatnak a szavazók.

Górász Péter, GóPé, vagyis Herkules - Hellász csapata
Aki velünk tart a VEN-en gyönyörű istennőkkel és istenekkel lehet együtt. Természetesen nem görög tragédiákat adunk elő, hanem a bulin lesz a hangsúly. Aki betér a tavernánkba, végig kóstolhatja a görög ízvilág remekeit. Amennyiben nyerünk, minden ránk szavazó kívánhat egyet, miként változzon meg az egyetem élete.

Molnár Ádám, Vadpocok - Luck'n'Roll
A VEN egy hatalmas buli, a szórakoztatásról szól, s számomra az a lényege, hogy az emberek közelebb kerüljenek egymáshoz. Célom, hogy olyan értékeket, információkat adjak át, ami segítséget jelenthet a mindennapi életben is, sikeresebbek, céltudatosabbak legyenek.  Mindezek mellett egy Guiness rekord kísérlet is a tervek között szerepel a VEN ideje alatt. Koboldok vagyunk, vagyis emberszerű, varázserővel rendelkező lények. Bajkeverő huncut dögök, de végtelenül jószívűek.

Jó hangulatban telt a diákrektor-jelöltek bemutatkozása

Hutvágner Dániel, Huti vezér - VENfoglalás
A magyar törzset próbálom a megfelelő helyre navigálni a sok-sok segítőm közreműködésével. Keressük a határainkat, s amíg nincs meg, átlépünk minden határt. Nagy megtiszteltetés, hogy a magyar népet vezethetem. Már az előkészületek is azt mutatják, roppant emlékezetes hetek előtt állunk. Ha mi kapjuk a legtöbb szavazatot, akkor a terveink szerint egybenyitjuk az A és a B épületet, ahol egy hatalmas italgyárat alakítunk ki. A munkacsarnok területén a sport mellett más szabadidős tevékenységnek is helyet akarunk biztosítani, bulikkal, csajokkal. (Nem teljesen titkolt cél egy bordélyház létrejötte.) Az egyetemre járok felejtsék el a feszültséget, a stresszt, csak élvezzék az életet.

Szegi Balázs, Balázska - GyerekVENörző
Először a többi csapathoz hasonlóan országos mértékekben gondolkodtunk, később ezt BeVENdorlási hivatallá módosítottuk, hogy felügyeljük a többiek működését, végül egy olyan dolog mellett döntöttünk, ami mindenkiben közös nevezőre talál, ez pedig az óvodás kor. Diákretorként hoznám az eddig jól megszokott saját stílusomat, illetve nagy hangsúlyt fektetnénk a jótékonykodásra.

Ács József, Josef von Sigfrid - HóVENtróger
Bajor témát választottuk követendőnek, főbb szempont, hogy minél több sör, kolbász, perec és hózentróger legyen a VEN-en. Amennyiben megválasztanak, minden kerítés kolbászból lesz, az egyetemi csapokból pedig sör folyik.

A leköszönő diákrektor, Tibes
Jó politikushoz méltóan fűt, fát megígértem, aminek a felét sem tartottam be. Fő fogadalmam volt, hogy egy hétig csak rímekben beszélek, 4-5 napig sikerült teljesíteni. Tartalmas egy év áll mögöttem, már csak azért is, mert rengeteg szórakozóhelyen kedvezménnyel fogadtak, de komolyabb rendezvényeken is képviseltem az egyetemet. Megtisztelő feladat volt számomra, de ennyi idő elég is volt belőle.

 

Cseh Zoltán

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.