Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kiválósági tanúsítvány a Chiantisoknak

2015. június 2. 11:05
A Chianti étterem és a Baricska Csárda elnyerte a 2015. évi TripAdvisor kiválósági tanúsítványt.

A díjat immár ötödik éve ítélik oda a vendéglátásban nyújtott kiváló teljesítmény elismeréseképp, és kizárólag olyan létesítmények érdemlik ki, amelyek folyamatosan kiváló utazói értékeléseket kapnak a TripAdvisoron.

A TripAdvisor a világ egyik legnagyobb utazási oldala, melynek segítségével az utazók megtervezhetik és lefoglalhatják a tökéletes utazást. A TripAdvisor több millió utazó tanácsai mellett számos utazási lehetőséget és tervezési funkciót kínál, zökkenőmentes kapcsolódással a foglalási eszközökhöz, amelyek több száz weboldalt átvizsgálva találják meg a legjobb hotel és étteremárakat világszerte. Az oldalon több mint 200 millió értékeléssel és véleménnyel találkozhatunk, amelyek több mint 4,9 millió szállásról, étteremről és látnivalóról szólnak.

A Kiválósági Tanúsítvány díjazottjainak körét egy algoritmus segítségével határozzák meg, amelynek tényezői különféle, felhasználók által generált tartalmak. Ide tartoznak az értékelési osztályzatok, az általános osztályzatok, valamint az értékelések mennyisége és frissessége. Az algoritmus tényezői közé tartozik a vendéglátóhely népszerűségi rangsorban elfoglalt helye is. Az éttermek esetében a látogatók pontozhatják az ételek minőségét, a kiszolgálást, az értékét, és hangulatát.

Svédországból és Szaud-Arábiából is érkeznek értékelésekSvédországból és Szaud-Arábiából is érkeznek értékelések

A Chianti a honlap 23 veszprémi étterme közül jelenleg az első helyen áll, 51 látogatói értékeléssel, a Baricska pedig a balatonfüredi éttermek közül az első 68 értékeléssel. 2015-ben a Chianti Éttermet 13 pontra (egy szakácssapkára) értékelte a Gault & Millau 2015 étteremkalauz.

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.