Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kész Zoltán ne próbálja meg palástolni politikai tehetetlenségét!

2016. május 9. 15:00
Orbán Viktor keddi látogatása kapcsán tartott sajtótájékoztatót Ovádi Péter, a Fidesz választókerületi elnöke.

A miniszterelnök keddi látogatása rendkívül jelentős lépés mind a városnak, mind a térségnek. A Modern városok program keretében számos jelentős városfejlesztési projektről tárgyal Porga Gyula polgármester Orbán Viktorral. A látogatást több mint fél éves munka előzte meg, amely során a városvezetés egyeztetéseket folytatott az illetékes szakminisztériumokkal az egyes infrastrukturális, gazdasági, kulturális és sportfejlesztésekkel kapcsolatban – tájékoztatott Ovádi Péter.

A Fidesz választókerületi elnöke szerint azonban az esemény előtt fontos kitérni arra, mit tesz a térség országgyűlési képviselője. „Mi azt látjuk, hogy Kész Zoltán kapkodva próbálja magát valódi képviselőnek feltüntetni miniszterelnök úr érkezése kapcsán, holott nem az – jelentette ki. – Mit várna Veszprém az országgyűlési képviselőtől? Azt, hogy az országos politika helyett valóban az itt élőket képviselje, saját politikai akciói helyett a helyi fejlesztésekkel foglalkozzon, és ne az ország más városaiban és Amerikában szónokoljon valóságtól elrugaszkodott terveiről.”

Kész Zoltán viszont az elmúlt egy év alatt nem volt képes semmi érdemit letenni az asztalra. A Fidesz helyi szervezete ezért felszólítja, ha eddig nem foglalkozott Veszprémmel, a térség ügyeiért nem tett semmit, akkor most már ne próbálja meg megfosztani a lehetőségtől az itt élőket. „Ha már segíteni nem képes, legalább hagyja a város vezetését dolgozni, és ne gátolja őket!”

Arra is felszólítják őt, hogy ne próbálja meg a miniszterelnöki látogatással saját politikai tehetetlenségét palástolni, inkább azt javasolják, ahogy eddig is tette, menjen el az ország valamelyik távoli pontjára aláírásokat gyűjteni, hogy Veszprémben valódi érdekképviseletek dolgozhassanak a város ügyéért.

Bertalan Melinda
Domján Attila
további cikkek
Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba A beavatkozást fogom javasolni holnap a kormánynak – így válaszolt az Index kérdésére Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter arra, hogy szerdán dönt a kormány az üzemanyagárak esetleges szabályozásáról.  2024. április 23. 12:56 Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Hétvégén a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei és Porga Gyula, polgármester is néhány óra alatt gyűjtötte össze az önkormányzati választáson való elinduláshoz szükséges támogató aláírásokat. Sőt, volt olyan városrész, ahol a szükséges mennyiség háromszorosa is összejött egy délelőtt alatt. Hétfő délelőtt a jobboldali jelöltek a kampány első napjainak tapasztalatairól tartottak sajtótájékoztatót a Városháza előtt. 2024. április 22. 16:29 Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. 2024. április 18. 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.