Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Féktelenül Kölnig: már közel a cél!

2016. május 23. 20:49 // Forrás: Képek: Féktelenül Kölnig 2016 - Ride To F4 Facebook-oldala
Lőrincz Balázs Boldizsár, az MVM – Veszprém és a szurkolótábor híres „O” szektorának tagja két hete pattant biciklire, hogy végig kísérhesse a csapat szerepését a május 28.-án és 29.-én, Kölnben megrendezendő Final 4-on.

A vállalásnak hamar híre ment, sok más média mellett mi is írtunk a részletekről. Boldizsár népszerűsége azóta sem hagyott alá, Facebook-oldalán egymást érik a jókívánságok, a buzdítások, ismeretlenek, sőt még rivális csapatok drukkerei is lelkesen követik aktuális kalandjait. A modern technika segítségével ugyanis egy kicsit mindenki részese lehet a túrának.

Boldizsár lelkesen mesél a tapasztalatairól, legyen szó időjárásról, domborzati viszonyokról, vagy arról, hogyan bírja az utat. Akinek ez nem elég, az csekkolhatja az összefoglaló videókat az etapokról és a rengeteg képet. A Veszprém drukker a nehézségekhez is derűsen áll hozzá, a szakadó eső és a szembeszél sem töri le a kedvét, maximum lelassítja egy kicsit. Mivel elsősorban arra megy ki a dolog, hogy jól érezze magát, Boldizsár a feltöltődésre és a városnézésre is kellő időt fordít:

Passauban a három folyó torkolatánálPassauban a három folyó torkolatánál

Boldizsárnak rengeteget jelent az interneten keresztül kapott támogatás, ám személyesen is érkezik segítség – nem is kevés! Egy barátjától térdkenőcsöt kapott, Regensburgban egy magyar – és történetesen Veszprém drukker – pártól kapott meghívást, hogy töltse náluk az éjszakát, a smartshop.hu két akkumulátor bankkal ajándékozta meg, Wiesbadentől nem messze pedig a magyar párhoz hasonlóan szállást, ellátást és mindenféle földi jót ajánlottak fel Boldizsárnak.

Saját vállalkozásának új holnapja, a www.zgm.hu május 18-án lett egy éves. Boldizsár ugyan két keréken ünnepelte a születésnapot, de így is megadta a módját: A Zero Gravity Manufacturer ennek örömére, illetve a férfi kézilabda Final4- t körülölelő izgalmakra valló tekintettel 10% kedvezményt, illetve értékhatártól függetlenül ingyenes kiszállítást kínál a döntő napjáig! (május 29.)

De ez még nem minden. A www.kerekparkell.hu (Boldizsár csodajárgányának építője) is felbuzdult az akción: aki ellátogat a Budapest, Nemes u.2 -be, vagy egyéb módon vásárol náluk, illetve használja szolgáltatásaikat, annak szintén adnak 10% kedvezményt! A kedvezmény érvényes minden szervíz szolgáltatásra, alkatrészre, valamint készleten lévő használt és új bringákra is.

Őket pedig a PlanetBIO követte a sorban (,aki természetes táplálék kiegészítőkkel halmozta el Boldizsárt a nagy út előtt) szintén 10% kedvezményt biztosítva május 30.-ig!

„Ma volt az ünnepélyes villaátállítás is (kioldottam a lock-ot, eddig nem kellett, lefelé pedig már jó, ha van.) Ez azt jelenti, hogy túl vagyunk a legmagasabb ponton, innen már szinte csak ereszkedés! Holnap túl leszek az ezredik km-en…” – hirdette Boldizsár május 21.-én.

Utolsó bejegyzését Offenbach am Main-ból tette közzé, amely körülbelül 200 kilométerre található Kölntől. Jó utat és sok szerencsét kívánunk!

Szabó Virág

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.