Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szalagkorlátnak hajtottak a betörők

2016. december 13. 10:36 // Forrás: police.hu
Egy lopott szerszámokkal teli gépkocsival balesetezett egy vigántpetendi férfi.

A rendőrségre lakossági bejelentés érkezett arról, hogy Badacsonytördemic egyik utcájában egy személygépjármű az út melletti szalagkorlátnak ütközött 2016. december 9-én a kora reggeli órákban.

A tapolcai járőrök rövid időn belül megjelentek a helyszínen, ahol két férfit igazoltattak a balesetet okozó jármű mellett. A gépkocsi átvizsgálásakor az egyenruhások több elektromos kézi szerszámgépet találtak, aminek eredetét a gépkocsi vezetője és utasa sem tudta igazolni, ezért őket előállították a helyi rendőrkapitányságra. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a személygépkocsiban talált, több mint egy millió forint értékű munkaeszközök lopásból származnak. A nyomozók a 28 éves vigántpetendi és a 25 éves sümegi férfit gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A Veszprémi Járásbíróság 2016. december 11-én a 28 éves férfi előzetes letartóztatását, 25 éves társával szemben lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el. A gyanúsítottak ellen a Tapolcai Rendőrkapitányságon lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók a lopott szerszámokat hiánytalanul visszaadták a tulajdonosuknak.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.