Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 10. Ármin
Veszprém
21°C
2024. május 10. Ármin
Veszprém
21°C

Játsszon sportkvízünkkel és nyerje meg az aláírt Telekom Veszprém mezt!

2023. március 20. 9:59
A Vehíren már tizenöt éve követjük folyamatosan Veszprém, az ország és a nagyvilág sporteseményeit. Hűséges olvasóinkat most egy játékra hívjuk, hogy értékes nyereményekért próbára tegyék tudásukat a sport világából. Tíz kérdésből álló kvízünkben, aki legalább hat kérdésre helyesen tudja a választ, megnyerheti a Telekom Veszprém csapata által aláírt mezt, valamint a Saiko no Sushi ázsiai étterem 30.000 Ft-os vacsorautalványát.

A kvíz kitöltéséhez kattintson IDE!

Aki tíz kérdésből legalább hatra helyesen tudja a választ, részt vesz az április 4-ei sorsolásunkon, amikor kiderül, melyik sportszerető olvasónk nyeri meg a Telekom Veszprém csapata által aláírt kézilabdamezt, valamint a veszprémi Saiko no Sushi ázsiai étterem 30.000 Ft-os vacsorautalványát.

A játék 2023. március 31-ig tart, nyertesünket pedig e-mail-ben értesítjük a sorsolást követően.

vehir.hu
további cikkek
A szociális terület jó gyakorlatait méltatta Gerstmár Ferenc A szociális terület jó gyakorlatait méltatta Gerstmár Ferenc A szociális területen jól működő gyakorlatokról számolt be pénteki sajtótájékoztatóján Gerstmár Ferenc önkormányzati képviselő.  ma 14:10 Gyurcsány Ferenc: Veszprém nem gyarapodott választás 2024 Gyurcsány Ferenc: Veszprém nem gyarapodott Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke is megpróbált fogást találni Porga Gyula polgármesteren, inkább kevesebb, mint több sikerrel. A volt miniszterelnök csütörtökön látogatott el Veszprémbe, hogy részt vegyen a baloldali pártok által szervezett Európa-napon a Kálvin parkban. ma 15:22 Időpontfoglalási funkcióval bővül nyáron az EgészségAblak a Időpontfoglalási funkcióval bővül nyáron az EgészségAblak a Időpontfoglalási funkcióval bővül nyáron az EgészségAblak - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön a köztévében. tegnap 12:07 Vihar az ellenzéknél - kié pontosan a Híd a városért? Vihar az ellenzéknél - kié pontosan a Híd a városért? Ha bárki beírja a Google keresőjébe a „híd a városért” kifejezést, akkor kiad egy politikai oldalt komplett választási programmal, a jelöltek bemutatkozásával. Ez persze nem meglepő, hiszen Veszprémben az egyesült ellenzéki pártok – MSZP, DK, Momentum, Párbeszéd-Zöldek – pont egy ilyen nevű civil egyesülettel közösen állítottak listát és kampányolnak. Igen ám, de az említett honlapon egyáltalán nem ezek a pártpolitikusok jelennek meg, hanem egy másik veszprémi civil formáció, az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért csapat tagjai. Cikkünkben utánajártunk, hogy pontosan mi lehet a hátterében a választók összezavarására is alkalmas helyzetnek. tegnap 14:22

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.