Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Vizsgálja az autósport-szövetség a városlődi ralibalesetet

2013. október 21. 17:30 // Forrás: mti
Vizsgálatot indított a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) a városlődi szombati amatőr raliversenyen történt baleset miatt.

Az MNASZ hétfői közleménye szerint Móczár Péter, a szövetség alelnöke a Gyulay Zsolt elnökkel folytatott egyeztetés után Szél Attilát kérte fel arra, hogy "szakértőként folytassa le a baleset körülményeinek teljes körű kivizsgálását". A vizsgálatnak péntekig kell lezárulnia, a megállapításokat pedig az MNASZ honlapján teszik majd közzé. 

A szövetség által kiírt Amatőr Rallye Kupa versenysorozatba tartozó városlődi futamon szombat délután a kordonon kívül álló nézők közé csapódott egy versenyautó, miután a versenypálya szakaszát képező Kossuth utcában - eddig ismeretlen okból - irányíthatatlanná vált.

 Pintér Csaba, a veszprémi Csolnoky Ferenc kórház ügyeletes főorvosa vasárnap azt mondta az MTI-nek, hogy a balesetben megsérültek közül a hasi, mellkasi, gerinc- és fejsérüléseket szenvedett idős férfi állapota életveszélyes, míg a másik súlyos sérült - ugyancsak egy férfi - állapota kielégítő. Az ajkai Magyar Imre kórház ügyeletes főorvosa, Horváth Béla arról tájékoztatta az MTI-t vasárnap, hogy az oda vitt egy súlyos és két könnyű sérült állapota kielégítő, jól vannak.

Az Ajkai Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.