Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mi hír a Pannon Egyetemen?

2016. október 3. 13:42
Mostantól portálunkon is részletes választ kaphat a fenti kérdésre: újonnan induló aloldalunkon rendszeresen beszámolunk a Pannon Egyetem történéseiről.


Új aloldalunk legfőbb célja, hogy átfogó és pontos tájékoztatást adjon a Pannon Egyetem életéről, ide értve a hallgatókat és a tágabb közönség érdeklődésére is számot tevő híreket.

A Pannon Egyetem hosszú múltra visszatekintő történelmével a hazai felsőoktatás egyik fellegvára, az elmúlt években pedig nemzetközileg is jegyzett intézménnyé vált – ékes bizonyítéka ennek a hazai és külföldi rangsorokban elfoglalt előkelő helyezés.

Az intézményt ugyanakkor nemcsak az egyetemi képzések adják: mindig is a nyitottság, a gazdasági és társadalmi változásokra való gyors reagálás jellemezte. Így fűzte partnerségi kapcsolatát egyre szorosabbra a várossal, vállalt jelentős szerepet a duális képzések népszerűsítésében, vagy éppen az okos város koncepció kidolgozásában és megvalósításában. A Pannon Egyetem feladatának és missziójának tekinti a gazdaság képzési és innovációs igényeinek minőségi kielégítését, beiskolázási tevékenységével, a magasan kvalifikált szakemberek képzésével a régió fejlesztését szolgálja.

Ennek a töretlen lendületnek a megtartása és a szélesebb közönség tájékoztatása érdekében indítjuk útjára a vehir.hu Pannon Egyetem aloldalát. Portálunkon rendszeresen beszámolunk a legfrissebb egyetemi hírekről, fejlesztésekről, tudományos eredményekről, együttműködésekről. Nem feledkezünk meg a hallgatói életet színesítő, szórakoztató rendezvényekről sem, amelyet galériánkban színes képanyagokkal egészítünk ki. Emellett nyomon követjük a fiatal sportolók sikereit is, rendezvénynaptárunk segítségével pedig utat mutatunk a legérdekesebb és legfontosabb eseményekhez is.

Aloldalunk elérhető közvetlenül a http://vehir.hu/pannon-egyetem linken vagy a vehir.hu Pannonn Egyetem címkéjére kattintva.

vehir.hu
további cikkek
A legek időszakát éli a Pannon Egyetem – hamarosan új rektorral folytathatja továbbra is az élmezőnyben Pannon Egyetem A legek időszakát éli a Pannon Egyetem – hamarosan új rektorral folytathatja továbbra is az élmezőnyben 2023-ban mintha még a csillagok is szerencsésen együtt álltak volna a Pannon Egyetem fölött, a veszprémi felsőoktatási intézmény sorról sorra döntötte meg a saját rekordjait. 2024. február 2. 11:30 Lezárult Az Uniós támogatással megvalósult átfogó INTÉZMÉNYFEJLESZTÉSI PROJEKT A Pannon Egyetemen Lezárult Az Uniós támogatással megvalósult átfogó INTÉZMÉNYFEJLESZTÉSI PROJEKT A Pannon Egyetemen A Pannon Egyetem 2016-ban az EFOP-3.6.1-16 „Intelligens szakosodást szolgáló intézményi fejlesztések” elnevezésű konstrukció keretében sikeresen pályázott és nyert el 955 779 039 forint vissza nem térítendő támogatást az EFOP-3.6.1-16-2016-00015 azonosító számú és „A Pannon Egyetem átfogó intézményfejlesztése az intelligens szakosodás elősegítése érdekében” című projekt megvalósítására. 2022. augusztus 3. 11:03 Kamerákkal felszerelt gép válogatja a hulladékot az egyetemen Kamerákkal felszerelt gép válogatja a hulladékot az egyetemen Hulladékválogató berendezést szerzett be a Pannon Egyetem kutatási célokra. A készüléket csütörtökön mutatták be. 2021. november 26. 12:15 Virtuális nyílt napokat tart a Pannon Egyetem Virtuális nyílt napokat tart a Pannon Egyetem A Pannon Egyetem 2021. február 3-án, szerdán újabb virtuális nyílt nap rendezvénnyel segíti az érdeklődőket a döntésben. 2021. február 2. 12:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.