Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Otthon Centrum: újabb képviselet a megyében

2016. december 13. 20:18
Az Otthon Centrum ingatlanközvetítő cég tizenhárom éve vezető szereplője a magyar ingatlanpiacnak, mára pedig piacvezetővé vált. A vállalat december 2-án Ajkán is megnyitotta képviseletét. Nagy Nándort, az iroda vezetőjét kérdeztük az első tapasztalatokról.

Milyen volt a nyitás napja? Összeálltak a csillagok péntekre?

A terveknek megfelelően alakult a nyitás. Jelen voltak a meghívottak, képviseltette magát a helyi önkormányzat, a ceremóniát rögzítette az Ajka TV, a műsort már le is vetítették. Lesz folytatás...

Az ügyfelek aznap "elárasztották" az irodát és azóta is sokan megfordulnak nálunk. Az eddigi események és az érdeklődés igazolták döntésünk helyességét.

Fotó: Tál DominikFotó: Tál Dominik

Hány fős a csapat?

Jelenleg egy kolléga látja el a teendőket, ám januártól már négyen teszik ugyanezt. Mielőtt munkába állnának, az új munkatársak képzésen, felkészítésen vesznek részt, amely - nem kétséges - eredményes ténykedést hoz majd.

Milyen szolgáltatásokkal várják az ügyfeleket?

A veszprémi irodához hasonlóan Ajkán is teljeskörű szolgáltatással várjuk az ügyfeleket, amely kiterjed a különböző tanúsítványok, adásvételi szerződések, műszaki szakvélemények elkészítésére, hitelközvetítésre. A jogi ügyek intézésében képzett ügyvéd segít. Olyan építőipari megoldásokat is tudunk ajánlani, amelyek növelik egy ingatlan értékét, és ehhez a megfelelő szakembert is ismerjük.

Mely térséget fedi le az újonnan nyílt képviselet?

Az ajkai és a devecseri járás területén lévő településeken élők kiszolgálása a cél.

Terveznek a közeli jövőben újabb irodát nyitni?

2017 harmadik negyedévében Várpalotán fog képviseletünk nyílni.

Szabó Virág

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.