Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Taylor Swift és Miley Cyrus a Grammy nagy nyertesei

2024. február 5. 10:48
66. alkalommal adták át a Grammy-díjakat Los Angelesben magyar idő szerint hétfő hajnalban.

Az előadókat zenei műfajok szerint is díjazták, a legnagyobb figyelem azonban a kvázi-fődíjakra, vagyis a teljes mezőnyt érintő elismerésekre irányult.

Az év albuma: Taylor Swift – Midnights

Az év felvétele: Miley Cyrus: Flowers

Az év dala: Billie Eilish: What Was I Made For?

A legjobb új előadó Victoria Monét. A legjobb könnyűzenei producer Jack Antonoff, aki a The 1975-val, Taylor Swifttel és Lana del Rey-jel is dolgozott együtt. A legjobb dalszerző Theron Thomas. 

Miley Cyrus és Taylor Swift a fődíjak mellett a pop/dance kategóriában is díjakat vehettek át: Swift a legjobb vokális pop album, Cyrus pedig a legjobb pop előadás szobrocskáját vihette haza. A legjobb pop/dance felvétel kategóriában Kylie Minogue Padam Padam című dala ért el sikert. 

 

 

 

vehir.hu
további cikkek
Hódolat a négyzetnek, hódolat Albersnek Hódolat a négyzetnek, hódolat Albersnek Josef Albers művészetére reflektáló alkotások kerültek bemutatásra a Modern Képtár - Vass László Gyűjteményben. A kiállított festmények közös vonása, hogy saját művészi eszközökkel fejezik ki a hódolat Albersnek és hódolat a négyzetnek tematikában rejlő kettősség lehetőségeit. A kiállítás július 7-ig megtekinthető. ma 8:31 Egyszerű emberként az egyszerű embereknek fest lélekkel teli képeket Egyszerű emberként az egyszerű embereknek fest lélekkel teli képeket Utoljára tíz éve volt kiállítása Veszprémben Sápi Margit festőművésznek, most viszont visszatért a dózsavárosi könyvtárba elsősorban Veszprém és Balaton témájú alkotásaival. tegnap 12:00 Veszprém ragyog tovább! Veszprém ragyog tovább! Megnyílt a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programra visszatekintő „Ragyogj tovább! Kétezerhuszonhárom! -  Európa Kulturális Kreatív Régiója: egy évad emlékei, egy évad jövője” című kiállítás a veszprémi Laczkó Dezső Múzeumban. A kreativitás ünnepén 1,5 milliónál is több látogató élvezhette 116 településen 24 műfaj több mint 3600 eseményét. 2024. április 26. 11:34 Speciális módszerrel restaurálják Magyarország legidősebb nagyharangját Speciális módszerrel restaurálják Magyarország legidősebb nagyharangját A veszprémi Szent Mihály-főszékesegyház Szentháromság harangját 300 év után először mozdítják el a helyéről. 2024. április 26. 22:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.