Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kerékpáros KRESZ oktatás és gyakorlati túra Veszprémben

2016. május 25. 14:20
2016. június 2-3. | Veszprém Agóra - Nelson Bike Kerékpárszaküzlet és Szerviz

Mit fontos tudnod, mielőtt nyeregbe pattansz? Mire kell fokozottan figyelned kerékpáron közlekedve? Hol szabad kerékpározni? Hol tilos kerékpározni? Told a kerékpárt a zebrán át, vagy sem? Tévhitek, szabályok…..hogyan közlekedj, hogy ne üttesd el magad?

A Magyar Kerékpárosklub aktivistái és a Veszprémi Baleset-megelőzési Bizottság tagjai szeretettel invitálnak 2016. június 2-án és 3-án a két részes, ingyenes tanfolyamra, hogy valóban örömöd teljen a kerékpározásban.

2016. június 2-án 17:00 órától a veszprémi Agóra 207-es termébe várják az érdeklődőket az elméleti előadásra, majd 2016. június 3-án, 16:30-tól indul a Nelson Bike Kerékpárszaküzlet és Szerviz (Veszprém, Almádi u. 40.) udvarából egy közös tekerés.

A gyakorlati vezetésre a KRESZ által meghatározott kötelező felszerelésekkel felszerelt, megfelelően karbantartott bicajokat várnak. A túrán résztvevők számára a kerékpáros védősisak használata kötelező. (Ha elmúltál 8 éves, saját kerékpárral jöhetsz, ha még nem, akkor csak gyerekülésben utazhatsz.)

A résztvevők a tanfolyam teljesítéséről „bringás jogosítványt”, valamint támogatóink által adott vásárlási kedvezményeket kapnak.

Gyakorlati túrára 2016. június 8-án 16:30-ra is szeretettel várnak az Almádi út 40. sz. alatt.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.