Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
15°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
15°C

Körforgalom helyi járattal

2009. július 8. 16:46
Határidőre, a tervezett 80 milliós költséggel hivatalosan is átadták a közforgalomnak az Aulich és Aradi vértanúk útjának körforgalmát.

A ma délutáni megnyitón a városrész önkormányzati képviselője, Domonkos József köszöntötte az ünnepélyes megnyitóra érkezetteket.

Debreczenyi János polgármester beszédében elsősorban a közlekedés biztonságának várható javulását emelte ki. Bejelentette, hogy a Volánnal kötött szerződés értelmében az új tanév kezdetétől (szeptember 2.) már ezt a körforgalmat is igénybe fogják venni a helyi járatok.

A 6-os számú (szomszédos) választókörzet képviselője, Szolnoki Pál azt hangsúlyozta, hogy a körforgalom üzembe helyezésével valós értelmében is közelebb kerül a Bakonyalja városrész a régebbiekhez. Köszönetet mondott az adófizetőknek is, akiknek régi vágya a körforgalom.

A kissé barátságtalan időjárás ellenére többen is kíváncsiak voltak az átadást követő műsorra, melyben fellépett Dávid Roland énekes, a Hemo Winner táncosai, valamint a gyerekek kedvence, Rudi bohóc.

Galéria
Körforgalom helyi járattal
Zatkalik András

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.