Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 23. Lenke
Veszprém
24°C
2024. július 23. Lenke
Veszprém
24°C

Több közterület-felügyelő lesz Veszprémben

2012. március 14. 16:00
A közterület-felügyelők országos szakmai továbbképzésánek és konferenciájának ad helyet Veszprém a jövőhéten.

A kétnapos  konferencia védnöke dr. Kovács Zoltán a megyei kormányhivatal vezetője. A Sédinfo Bt. szervezésében megvalósuló továbbképzés fő területe az áprilisban hatályba lépő törvény és a kapcsolódó jogszabályok. A változásokról, az egységes alkalmazás, és értelmezés érdekében előadásokat tartanak dr Virág Rudolf a KIM helyettes államtitkára, dr Molnár Marianna a Legfőbb Ügyészség osztályvezető főügyésze, dr. Darkó Zsolt, és dr Kálmán Gergely, a BM jogszabály előkészítő főosztályától, és dr Zongor Gábor a Töosz főtitkára, valamint a megyei rendőr-főkapitányság és megyei főügyészség vezető tisztségviselői.

Az országos szakmai továbbképzés immár 5. alkalommal rendezik meg Veszprémben, minden alkalommal a ismeretfrissítés, a jogszabályi változások egységes értelmezés volt a cél. A hatóságoknak közös céljuk, az egységes átállás egy-egy változás hatálybalépésekor.
 

vehir.hu
további cikkek
Vétett a szabályoknak a Kékszalag nyertese, az óvás mégis elmaradt Kékszalag Vétett a szabályoknak a Kékszalag nyertese, az óvás mégis elmaradt Megóvhatta volna a Kékszalag végeredményét a második helyen befutó Prospex-Delta, végül a vitorláscsapat vezetője és kormányosa a csapat többi tagjának véleményével ellentétesen nem tette ezt meg, így a Fifty-Fifty megtarthatta győzelmét. Lichtenberger Attila a Prospex-Delta vezetője az Indexnek beszélt hosszan arról, hogy milyen szabálytalanságot követett el a győztes hajó és végül ők miért nem éltek az óvással. A Prospex-Delta kormányosa egyébként a veszprémi dr. Kaiser Kristóf, akivel korábban mi is készítettünk interjút. ma 17:12 Nem zár be végleg, csak felújítják a veszprémi állatorvosi rendelőt állatvédelem Nem zár be végleg, csak felújítják a veszprémi állatorvosi rendelőt Szó sincs arról, hogy végleg bezárna a Veszprémi Állatkórház, csupán más lesz az üzemeltetője, aki vállalta, hogy néhány hónap alatt felújítja az épületet, hogy aztán ismét kinyithasson rendelőként. Megkerestük az új üzemeltetőt, dr. Pásztor Istvánt, hogy többet megtudjunk a részletekről. ma 10:46 Magyarország második űrhajósa az Axiom Space Ax-4-es missziójával repül a világűrbe Magyarország második űrhajósa az Axiom Space Ax-4-es missziójával repül a világűrbe Magyarország véglegesítette megállapodását az amerikai Axiom Space-szel, miszerint a második magyar űrhajóst a vállalat soron következő Ax-4-es missziójával bocsájtják fel a világűrbe - tájékoztatta Ferencz Orsolya, a Külgazdasági és Külügyminisztérium űrkutatásért felelős miniszteri biztosa. ma 10:47 Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát augusztus 7. és 9. között. tegnap 21:25

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.