Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. október 23. Gyöngyi
Veszprém
10°C
2024. október 23. Gyöngyi
Veszprém
10°C

Több közterület-felügyelő lesz Veszprémben

2012. március 14. 16:00
A közterület-felügyelők országos szakmai továbbképzésánek és konferenciájának ad helyet Veszprém a jövőhéten.

A kétnapos  konferencia védnöke dr. Kovács Zoltán a megyei kormányhivatal vezetője. A Sédinfo Bt. szervezésében megvalósuló továbbképzés fő területe az áprilisban hatályba lépő törvény és a kapcsolódó jogszabályok. A változásokról, az egységes alkalmazás, és értelmezés érdekében előadásokat tartanak dr Virág Rudolf a KIM helyettes államtitkára, dr Molnár Marianna a Legfőbb Ügyészség osztályvezető főügyésze, dr. Darkó Zsolt, és dr Kálmán Gergely, a BM jogszabály előkészítő főosztályától, és dr Zongor Gábor a Töosz főtitkára, valamint a megyei rendőr-főkapitányság és megyei főügyészség vezető tisztségviselői.

Az országos szakmai továbbképzés immár 5. alkalommal rendezik meg Veszprémben, minden alkalommal a ismeretfrissítés, a jogszabályi változások egységes értelmezés volt a cél. A hatóságoknak közös céljuk, az egységes átállás egy-egy változás hatálybalépésekor.
 

vehir.hu
további cikkek
Ismét jön az Erőművek éjszakája Erőművek Éjszakája Ismét jön az Erőművek éjszakája Az izgalmas programsorozatba idén is bekapcsolódott a VKSZ Zrt, a Haszkovó utcai fűtőműben pénteken várják azokat, akik kíváncsiak azokra a kulisszatitkokra, hogyan oldja meg a város közel hétezer lakás fűtését tegnap 16:14 Rokonszenvesnek és jó vezetőnek tartják a fiatalok a nárcisztikusokat közélet Rokonszenvesnek és jó vezetőnek tartják a fiatalok a nárcisztikusokat Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar kutatói új tanulmányukban azt vizsgálták, hogy van-e kapcsolat a nárcizmus, pszichopátia, machiavellizmus – és a társas elfogadás között serdülőkorban. Eredményeik szerint a nárcisztikus fiatalokat rokonszenvesebbnek és népszerűbbnek tartják kortársaik – közölte kutatási eredményeit az egyetem. tegnap 13:52 Tegye próbára tudását Veszprém történelméből a Vehír és a Rubicon közös kvízében! közélet Tegye próbára tudását Veszprém történelméből a Vehír és a Rubicon közös kvízében! Királyok, királynék, hősök és anti-hősök… Veszprém fordulatos évszázadait számos történelmi alak formálta. A Vehír és a Rubicon közös kvízjátékában most arra vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóink mennyire ismerik a Királynék városának híres személyeit és a hozzájuk köthető történelmi eseményeket. 2024. október 21. 23:19 Rák terjed a Séd vizében, aggódnak a szakemberek közélet Rák terjed a Séd vizében, aggódnak a szakemberek Komoly aggodalomra ad okot egy invazív faj terjedése a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szerint. 2024. október 21. 8:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.