Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 11. Ferenc
Veszprém
14°C
2024. május 11. Ferenc
Veszprém
14°C

Kedvezményekkel segít az állatkert

2015. május 22. 15:38 // Forrás: Veszprémi Állatkert
Megújította együttműködési megállapodását a Veszprémi Állatkert, a Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesülete és a Veszprémi Lions Klub.

A Veszprémi Állatkert elkötelezett abban a kérdésben, hogy fogyatékossággal élő embertársaink számára minél könnyebben tegye elérhetővé az állatkert szolgáltatásait. Ez a törekvés nemcsak az elmúlt években épített akadálymentesített épületekben nyilvánul meg, hanem abban is, hogy a fogyatékossággal élő emberek számára – meghatározott feltételek mellett – kedvezményes árú jegyek válthatóak.

A megállapodásnak köszönhetően a gyengénlátó látogatókat kísérő vakvezető kutyák részére is bejutási lehetőséget nyújt az állatkert, valamint a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége által kibocsátott érvényes igazolvánnyal jegyet váltók belépőjegyét a Veszprémi Lions Klub vállalja át.

Az erről szóló megállapodást péntek délután írták alá a felek: Leitold László, a Veszprémi Lions Klub elnöke, Csehné Huszics Márta, a Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesülete, valamint Török László, a Veszprémi Állatkert igazgatója.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.