Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jelentős támogatás érkezett a családsegítő szolgálathoz

2021. december 14. 12:51
Pénzzel, háztartási eszközzel és élelmiszerrel is támogatta a Mert Segíteni Jó Alapítvány a Veszprémi Családsegítő Központot.

Közel 2000 darab sajtot juttatott el a Veszprémi Családsegítő Központnak a Mert Segíteni Jó Alapítvány, hogy azok a részoruló családok és idősotthonok karácsonyi asztalának kínálatát tegyék gazdagabbá.

Az alapítvány elnöke, Bakai László a civil szerepvállalása mellett több büfét is üzemeltet Veszprémben, egyik partnerének felajánlásából pedig ő szervezte meg ezt a jótékonysági akciót.

Sótonyi Mónika, Horváthné Kecskés Diána és Bakai LászlóSótonyi Mónika, Horváthné Kecskés Diána és Bakai László

Az élelmiszer mellett egy otthoni ruhaszárítógépet is átadtak, ezt egy veszprémi magánszemély ajánlotta fel az alapítványon keresztül jótékony célra, végleges helye pedig a családok átmeneti otthonában lesz majd.

Az élelmiszerek és a háztartási eszköz mellett további 100 ezer forinttal is támogatja a rászoruló családokat az alapítvány, ez a felajánlás közvetlenül Bakai Lászlótól és feleségétől érkezik a szervezethez. Bakai László a kedd délelőtt, amikor átadta az eszközt és a sajtokat a családsegítő szolgálatnak elmondta, azt szeretné, ha ebből az összegből a rászorulók januári rezsiszámláinak befizetését támogatnák majd, hiszen karácsony után ez egy olyan időszak, ami az átlagosnál is nagyobb anyagi terhet jelent.

A felajánlásokat a családsegítő szolgálat részéről Horváthné Kecskés Diána, intézményvezető vette át, a jótékonysági akció megszervezésében Sótonyi Mónika, önkormányzati képviselő segített.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.