Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C

Energiastratégiai fórumok

2011. február 10. 14:01

Tisztelt Közös Képviselő! Kedves veszprémi lakók!

 

A statisztikák azt mutatják, hogy az elmúlt 12 év volt az 1850. óta mért legmelegebb időszak, valamint az előrejelzések is azt vetítik előre, hogy további felmelegedés várható Közép-Kelet-Európában. Ez főleg a sűrűbben lakott városi területeken fogja érzékeltetni negatív hatásait, ahogyan már napjainkban is egyre gyakrabban tapasztalhatóak az időjárási rendellenességek.

A kihívások integrált szemléletet és válaszokat igényelnek, ezért Veszprém MJV Önkormányzata arról döntött, hogy elkészíti a város 2025-ig tartó energiastratégiáját.

A stratégia fő célkitűzésének illeszkednie kell az uniós célokhoz. Veszprém Megyei Jogú Város vezetése és az előkészítő munkacsoport a stratégiát a város lakóinak a véleménye és igényei figyelembevételével szeretné megvalósítani, ezért február hónapban több, személyes egyeztetést kívánunk tartani.

A stratégia elkészítésének első alaplépése – a helyzetfelismerés – megtörtént, erre építve a következő lépés a szakmai és lakossági egyeztetések megtartása egy fórum-sorozat keretében. A fórumok célja a helyzetelemzés és a fő tendenciák ismertetése, valamint a lakossági és civil igények, vélemények akkumulálása. A rendezvényeken lehetőséget biztosítunk, hogy a jelenlévők a célok kialakításához személyes véleményük és észrevételeik megtétele mellett egy kérdőív kitöltésével is hozzájáruljanak.

Kérjük, hogy részvételével és véleményével, valamint a rendezvény-sorozat tényének minél szélesebb körben történő tájékoztatásával segítse önkormányzatunkat, hogy a készülő stratégia célrendszerében minden igényt figyelembe tudjunk venni!

Megjelenésére, véleményére és közreműködésére számítva:


Porga Gyula sk.

A fórum-sorozat időpontjai:

2011. február 15. (kedd) 17.00 Művelődési Ház Gyulafirátót, Hajmáskéri u. 2.
2011. február 17. (csüt.) 17.00 Cholnoky J. Ált. Isk. Veszprém, Cholnoky u.21.

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.