Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Királymotor kék villogóval

2008. június 21. 18:52
Királymotor járja Veszprém és a környék útjait, utcáit. Sőt: nem is egy, hanem kettő. A kék villogós Harley-Davidsonokat az is megnézi, akit szabálytalanság miatt intettek le a rend őrei.
Pár hét telt még csak el a 9. nemzetközi H-D motoros találkozó óta, a kétkerekűek azóta máshol falják a kliométereket, ám kettő itt maradt a megyében, s igen hamar nagyon népszerű lett. Igazi tekintélyt parancsoló járművek.

A motorokat teljes felszerelésükkel a forgalmazó cég bocsátotta a rendőr-főkapitányság rendelkezésére. Az ígéret szerint október végéig vigyázzák - váltott lovasaikkal - a közutak rendjét. A rendőrségi kívánalmaknak megfelelően felszerelt motorok itt is, ott is feltűnhetnek, s egészen bizonyos, hogy a bámészkodók egy darabig el sem engedik a rendőröket, akik valóságos sztárrá léptek elő a csillogó-villogó masináikkal (itt jegyezzük meg zárójelben, hogy a többi rendőrmotor is szép példány, de hát az újdonság ereje mindig igen nagy).  Fényképezővel vagy éppen csak mobillal fotózzák őket.

A Vehír a veszprémi hotel parkolóban találkozott a testes, ám annál izgatóbb küllemű motorral és gazdájával. Amíg az urak a felszerelésen legeltetik szemüket, ajánlom a hölgyeknek a délceg motoros biztos urat. Talán tőle nem is veszik olyan rossz néven a büntetést... 
Zatkalik András
további cikkek
469 nyertes van a Magyar falu program út-, járda- és bicikliútfelújítási pályázatán 469 nyertes van a Magyar falu program út-, járda- és bicikliútfelújítási pályázatán Négyszázhatvankilenc kistelepülés nyert el forrást önkormányzati tulajdonú utak, hidak, járdák és kerékpárutak fejlesztésére a Magyar falu programban meghirdetett pályázaton – mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfőn Budapesten. ma 15:06 Az árvízi helyzetre tekintettel rendkívüli adománygyűjtést hirdet az Ökumenikus Segélyszervezet Az árvízi helyzetre tekintettel rendkívüli adománygyűjtést hirdet az Ökumenikus Segélyszervezet A 1353-as adományvonalon és a www.segelyszervezet.hu oldalon is várják az adományokat. ma 13:37 Uzsonnás dobozok a legkisebbeknek a fenntarthatóság jegyében Uzsonnás dobozok a legkisebbeknek a fenntarthatóság jegyében Idén közel ötszáz első osztályos kisdiák kapott műanyag uzsonnásdobozt a VHK Nonprofit Kft. jóvoltából, az akcióval a praktikum mellett a fenntarthatósági gondolkodást is szeretnék erősíteni a gyermekekben. ma 13:51 Az egész országban száz százalékos készültséggel védekeznek az árvíz ellen Az egész országban száz százalékos készültséggel védekeznek az árvíz ellen Elérte a Szigetközt az árhullám, a Lajtán Mosonmagyaróvárnál a legmagasabb, harmadfokú árvízvédelmi készültséget kellett elrendelni az állami védvonalakon - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság hétfőn. ma 11:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.