Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fazekas továbbra sem védhet

2011. április 1. 20:45
„A Veszprém csodálatos közönségével bármire képes” – fogalmazott blogjában az MKB portása, aki csak a lelátóról szurkolhat a Barcelona ellen.

„Az ilyen meccsekért dolgozunk egész évben”

Bármennyire is szerettem volna, a derekam nem engedi, hogy játsszak a Barcelona elleni visszavágón. Tegnap tudtam elkezdeni a lassú oldalmozgásokat,de egész héten nem tudtam kapuba állni. A robbanékony mozdulatokra fel kell készíteni az egész testemet, amit csak szépen fokozatosan lehet felépíteni. Előbb teniszlabdával, aztán kapuban labda nélküli mozgásokkal, majd gyenge, végül erős lövésekkel. Ez azonban sajnos nem egyik napról a másikra történik.


Fazekas Nándor

Hétfőtől folytatom a munkát, de már nem szeretnék jóslatokba bocsátkozni a visszatérésemmel kapcsolatban. Minél előbb szeretnék kapuba állni, ahogy a derekam engedi. Reggel héttől este hétig ezzel vagyok elfoglalva, s teszem tovább a dolgomat.

Óriási szívfájdalom, hogy a Barcelona ellen nem szerepelhetek, hiszen egész évben azért dolgozik az ember, hogy az ilyen mérkőzéseken részt vehessen, és bizonyíthasson. Ennek ellenére próbálok pozitívan gondolkodni, hiszen a legfontosabb, hogy egészséges legyek.

„A kinti meccsben sokkal több volt”

Ami a nyolcaddöntő elő meccsét illeti röviden: nagyon mérges vagyok. Negyvenöt percig jól játszott a csapat, aztán volt egy hét-nyolc perc amikor kevésbé ment a játék, de jól védekeztünk, s Peric is nagyon jól védett. Még az 52. percben is elfogadható volt az eredmény, a végjátékban azonban támadásban is folytattuk ezt a rossz szériát, s ekkor már a védekezésünk sem volt megfelelő. Nagyon rossz élmény volt nézni a találkozót, hiszen ebben a meccsben sokkal több volt. Tanulság, hogy egy-két jó teljesítménnyel nagyon nehéz a Barcelona otthonában jó eredményt elérni.

„A Veszprém csodálatos közönségével bármire képes”

Remélem, hogy holnap igazi csapatként fognak bizonyítani a fiúk, hiszen ez komoly csorba volt, amit itthon ki kell köszörülni. Biztos vagyok benne, hogy mindenki körmeszakadtáig fog küzdeni, hogy minél jobb eredményt érjünk el, s megverjük a katalánokat. S ha az eredmény úgy alakul, akár nyolc góllal is, de ezt persze nem lehet egyértelműen kijelenteni. Tavaly a 2. félidő elején hattal vezettünk, a pedig Barca onnan is fel tudott állni. Úgy vélem azonban, hogy a csapatunk ezzel a csodálatos közönséggel bármire képes. Nagyon nagy álmokat nem szabad dédelgetni, de feladni sem szabad azokat. Ami biztos, hogy hatvan percen keresztül fokozatosan jó teljesítményt kell nyújtani az egész csapatnak.

Nincs rossz hangulat az együttes körül, hiszen túl kellett tenni magunkat ezen a vereségen.
A társaság nagyon keményen készül egész héten. Az edzésen mindenki úgy koncentrált minden egyes lövésre, mintha három másodperccel a vége előtt héttel vezetnénk és a nyolcadikat kéne belőni.

Fazekas Nándor

vehir.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.