Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

HeaVEN

2011. április 21. 14:57 // Forrás: Pannon Egyetem
Jézus (azaz Tóth László) úgy döntött, hogy kis pihenő után visszalátogat a Földre, és megnézi mi változott előző rövid látogatása óta.

Választása teljesen véletlenül a veszprémi Pannon Egyetemre esett… Hű angyala, Virág, a jóság, szerénység és szelídség megtestesítője, természetesen vele tart, hogy a Főnök fiát megvédje a csábítástól, amit persze egyetlen Földre tett látogatás során sem kerülhet el. Ám ott van a másik oldal is, ugyanis Lucifer, értesülve a „tervről”, szintén felküldi fiát, Damient (Lőrincz Adorján), hogy ismét próbálja a másik oldalra csábítani Jézust, és ha már pont a VEN idejére esett látogatásuk, az egyetemistákra is fognak szentelni némi figyelmet. Jézusnak nincs egyszerű dolga, hiszen küldetése során egyik fülébe egy kisangyal, másik fülébe egy kisördög duruzsol, de az egyetemisták kéréseivel is meg kell birkóznia, hogy például a töménytelen mennyiségű vízből töménytelen mennyiségű bort készítsen. De jobb lenne, ha inkább végigkóstolnátok mennyeien finom és pokolian erős italainkat, vagy ha a változás ellenére vagytok, emelgessétek csak a sörös korsóitokat! Természetesen számíthattok rá, hogy a csapatunk tagjai ördögként, illetve angyalként csábítani fognak benneteket az egész rendezvény ideje alatt, de Nektek kell eldöntenetek, hogy mennyei vagy pokoli szórakozásban szeretnének-e részt venni. Ti is megpróbálhatjátok kísértésbe vinni a jó és a rossz oldalt, de tudnotok kell, hogy Jézus szeme mindig mindent lát! A pokol és a menny ezúttal együtt harcol a jó hangulatotokért, de vigyázzatok, ne írjatok alá semmit, még akkor sem, ha egy buja ördög vagy épp egy kacér angyallány kínál egy visszautasíthatatlannak látszó ajánlatot! Pultunkon belül is találkozni fogtok angyalokkal és ördögökkel, de az ő csábításuknak nem fogtok tudni ellenállni.

Készüljetek! A visszaszámlálás elkezdődött…

HeaVEN - Te döntesz!

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Teljes a line-up a 12. Paloznaki Jazzpikniken Teljes a line-up a 12. Paloznaki Jazzpikniken 2024. augusztus 1-3. között ismét sokszínű zenei élményekbe borul a Balaton-felvidéki jazzfalu: 12. alkalommal rendezik meg a már nemzetközi hírű butikfesztivál, a Paloznaki Jazzpikniket. 2024. április 17. 17:07 Élsportolók két lábon VEDAC Élsportolók két lábon A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratóriumban valósul meg egy veszprémi kísérleti fejlesztés, az élsportolók sikeres továbbtanulásának elősegítése érdekében. 2024. április 1. 19:55 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem Humántudományi Kar szakjai iránt, olyannyira, hogy az ősztől induló pszichológia alapképzést több mint százan jelölték meg első helyen. Ennél is népszerűbb az óvodapedagógia alapképzés, s mindemellett nemrég a terület- és városfejlesztés mesterszakot is sikerült engedélyeztetni az Oktatási Hivatallal. Navracsics Judit, a HTK dékánja úgy fogalmazott: örül a váratlan sikernek, ami azért annyira mégsem váratlan, hiszen évekig dolgoztak azon, hogy a fiatalok ilyen széles spektrumú képzéskínálatból választhassanak. 2024. március 23. 21:21 Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Csütörtök este az Agóra színháztermében ünnepelték a Báthory István Általános Iskola negyvenötödik születésnapját, ahol az intézmény korábbi igazgatói, tanárai, diákjai is részt vettek. 2024. március 22. 14:01

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.