Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sportbizottsági ülés

2008. április 9. 16:58
Rendhagyó helyszínen, a veszprémi műfüves futballpályához tartozó épületben tartotta a Sportbizottság rendes űlését. Első napirendi pontként a 2008. évi sportlétesítmények üzemeltetésére felosztható 11 millió forint sorsáról döntöttek. Majd Földesi Tibor a VEDAC ügyvezetője ismertette az esélyes sportolók névsorát.
Orbán Éva a VEDAC kalapácsvetője már biztosan teljesítette az olimpiai kvalifikációt, 70.18 méteres dobásával. Pekingben már biztosan szurkolhatunk neki. További, Veszprémhez kötődő sportolóknak is szoríthatunk a közeljövőben. Így például Kovács Ilda maratoni futónak, aki április 27-én Bécsben, minimum 2óra 42 percnél jobb eredménnyel kell, hogy a távot teljesítse.

Tóth Líviának legközelebb Katarban kell teljesítenie, hogy kvalifikációt nyerjen a pekingi olimpiára, a 800 méteres akadályfutáson. A későbbiekben a bizottság tagjai megismerhették a műfüves futballpálya múltját, az eddig elvégzett fejlesztéseket, és a további elképzeléseket.  A komplexum elsősorban az utánpótlás labdarúgóit szolgálja. Abban mindannyian egyet értettek, hogy a Jutasi és az Erdész utcák felöli kerítést minél előbb rehabilitálni kell. Az ülést követően a bizottság tagjai mezt öltöttek és a futballpályára léptek.


Beke G. László
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.