Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprém megyei derbi az NB II-ben

2011. május 20. 19:32 // Forrás: veszpremfc.hu
Talán a legjobban várt mérkőzés következik a másodosztályban: a Veszprém FC szombaton (18 óra) hazai pályán fogadja az FC Ajka csapatát.

A VFC-ből Leitold Tamás és Garai Péter eltiltás, Finta Péter pedig bokasérülés miatt fog hiányozni. Garait a BKV ellen a játékvezető a meccs lefújása után állította ki, 2 meccses eltiltást kapott.

„Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, mert az előző fordulóban mindkét riválisunk győzni tudott. A Barcs sima 3-0-ás vendégsikere a Kaposvölgye ellen várható volt, de a budaörsi győzelem a Fradi II vendégeként már meglepőbb. Így ismét kieső helyen várjuk a következő fordulót, ahol a hazai győzelem létfontosságú a bennmaradás szempontjából. Jelenleg két pont a hátrányunk a Barccsal szemben, a Budaörs és a Fradi II pedig öt ponttal előz meg minket” – olvasható a klub hivatalos oldalán.

vehir.hu
további cikkek
EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. tegnap 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.