Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Második etap

2011. július 13. 19:16
Túl vagyunk az Utcazene Fesztivál első napján, lassan mindenki felveszi a város ilyenkor szokásos ritmusát. Nézzük, kik segítenek ezt fokozni csütörtökön.

A vár területén található, fesztivál a fesztiválban fizetős program ma kezdődik. 21.30 órakor a hat éves Irie Maffia Soundsystem formációja lép fel a ghánai Fokn Bots-cal közösen.

Őket a Gentleman & The Evolution követi, akik 2010-ben a Sziget Fesztiválon is felléptek. Németország legnevesebb reggae-művésze 23 órától varázsolja el a veszprémi közönséget.

Természetesen a belváros többi részén sem lesz megállás ebben az időben. A hazai zenei ipart erősítő Rubber Puppet ismét Jamie Winchester-rel énekli a Kossuth utcai himnuszt a Séd mozinál, amit több ezer veszprémi énekel velük együtt majd, felejthetetlen élményt kovácsolva az estéből. 22.45 órakor indul a dalolás.

Az Electric Bazar Company immáron tíz éve jön-megy Európa színpadain és több mint 600 elsöprő koncertet tudhat maga mögött. Veszprémet 21 órakor veszik be a francia banda. A rock’n’roll iránti szenvedélyük mellett nem áll tőlük messze a stílusok közötti zúzás sem, ami szinte zenéjük alapját képezi.

Ugyanitt 23.30 órakor a német BudZillus játszik keleties swing punk zenét. A zenekar egy esküvőre állt össze először, később utcazenészként működtek, mostanra pedig már a nagyobb fesztiválszínpadokon is otthonosan mozognak.


A gazdag program további összetevője itt olvasható.
 

Cseh Zoltán

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.