2022. augusztus 12.
//
Klára névnap

A nulladik születésnap

2008. április 11. 11:47
Április 10-én hivatalosan is elindult a vehir.hu internetes portál és már az első napon közel ezer látogató volt kíváncsi ránk. A születés pillanatait a megye és a város prominens vezetői, országgyűlési képviselők, intézményvezetők, színházvezetők és cégvezetők is megosztották velünk. A veszprémi média is képviseltette magát, kollégáink sajnálatos módon mégsen számolhattak be portálunk indulásáról saját lapjaikban - nekik ennek ellenére azt üzenjük: köszönjük, hogy eljöttetek, köszönjük, hogy velünk voltatok ezen a napon.
A Vehir bemtatójára több mint félszázan jöttek el. A délelőtt első felében Salga Balázs ügyvezető igazgató köszöntötte a vendégeket, majd Füssy Angéla főszerkesztő mutatatta be részletesen a hír és szolgáltatás portált, végezetül Kocsis Sándor marketing manager az együttműködés lehetőségeiről beszélt. Mint mondta, nem szerencsés ha csak a konkurenciát látjuk egymásban versenytársainkkal, inkább tegyük együt teljessé, kerek egésszé a város, a megye és a régió médiáját. A vehir.hu ugyanis olyan újszerű szolgáltatásokkal, széleskörű kínálattal jelent meg a piacon, amire eddig nem volt példa térségünkben. A prezentációkat követően Porga Gyula, Veszprém alpolgármestere mondott köszöntőt, hangsúlyozta, hogy ez a kezdeményezés csak tovább erősíti a sajtószabadságot. Csapatunknak sok sikert kívánt, s szavaival is megerősítette a belénk vetett bizalmat: Tíz év múlva ugyan ilyen népes tömeg előtt ünnepeljük majd a tíz éves születésnapot - mondta. A hivatalos programot követően sokan egy kötetlen beszélgetésre is velünk maradtak - amikor előkerült a vehir.hu nulladik születésnapi tortája is. A süteménycsodát Pálffy Krisztián ezüstkoszorú díjas cukrászmester készítette.Vendégeinket ez úton is köszönet illeti, hogy velünk voltak, mert úgy gondolták, figyelemre méltó a munkánk.

Az alábbi linken születésnapi fotóinkat is megtekintheti:

http://www.vehir.hu/kepgaleria/10/vehir+hu++a+szuletes+pillanatai.html

Füssy Angéla

További cikkek

Nem jó, de nem is tragikus a Balaton vízállása
Nem jó, de nem is tragikus a Balaton vízállása
Aggasztó hírek érkeznek a szomszéd megyéből, ahol a Velencei-tó a kiszáradás szélén áll, közben Kelet-Magyarországon néhány kisebb tó helyén már csak száraz síkság található. A Balaton vízállása is elmarad az ideálistól, de a „magyar tenger” esetében jelen állás szerint még nem szükséges kongatni a vészharangot, viszont érdemes figyelni egy aggasztó tendenciára.
Mobil egészségügyi szűrővizsgálaton vehetnek részt a Balaton parti települések lakói
Mobil egészségügyi szűrővizsgálaton vehetnek részt a Balaton parti települések lakói
Mobil egészségügyi szűrésen vehetnek részt a Balaton parti települések lakói és az ott nyaralók - közölte szerdai csabrendeki sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos.
Elraktározott szavak, pillanatok a nyaralásról
Elraktározott szavak, pillanatok a nyaralásról
A túlzsúfolt napjaink, a sűrű hétköznapok akarva-akaratlanul egy másik világ hatalmába kerítenek bennünket. Egy elképzelt világba. Kinek ne lenne ismerős a kép, ahogy május végén a munkahelyen elkortyolt kávé közben fejben már a júliusi nyaralásán jár? De mit adnak nekünk ezek a lopott napok és mit tudunk elraktározni belőlük?
Klímabérletet vezetne be az LMP
Klímabérletet vezetne be az LMP
A havi ötezer forintos bérlet elképzeléseik szerint a környezetvédelem támogatása mellett a családok anyagi nehézségeit is csökkentené.
A tűzszerészek nyilatkoztak a bomba hatástalanításáról
A tűzszerészek nyilatkoztak a bomba hatástalanításáról
Gajdos Milán, hadnagy, az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred kommunikációs vezetője elmondta, a bomba hatástalanítása sikeres volt, valamint kitért a robbanótest későbbi sorsára is.