2022. augusztus 12.
//
Klára névnap

Rokkantként parkolt, gyanúsított lett / A Veszprém Megyei Rendőrkapitányság hírei

2008. április 11. 12:10
Sajtószolgálat, Veszprém MRFK
Büntetőeljárás lett a következménye egy szerda délutáni jogosulatlan rokkant igazolványos parkolásnak Veszprémben. Az egyik megyeszékhelyi bevásárló központnál édesanyja mozgássérült igazolványával élt vissza az a 30 éves Zirc közelében élő férfi, akit előállítottak a rendőrök. Az illető sietségre és időhiányra hivatkozott. A szabadlábon védekező gyanúsított ellen közokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a veszprémi kapitányság vizsgálati osztálya.
Két körözöttet vittek a rendőrök a veszprémi bv-intézetbe szerdán. A pápai egyenruhások által elfogott 32 éves férfit ittas járműevezetés miatt ítélték el, a tapolcaiak által előállított 38 éves személynek pedig lopás miatt kellett volna már korábban kiszabott szabadságvesztése letöltését megkezdenie. Ittas vezetés vétsége miatt jelentették fel a sümegi járőrök azt a férfit, akit a 84-es főútnak a városon átvezető szakszán ellenőriztek szerdán este. A megszondáztatott autósnál 0,8 ezrelék feletti véralkohol szintet mutatott ki a szonda.

Zatkalik-Peresztegi Virág

További cikkek

Nem jó, de nem is tragikus a Balaton vízállása
Nem jó, de nem is tragikus a Balaton vízállása
Aggasztó hírek érkeznek a szomszéd megyéből, ahol a Velencei-tó a kiszáradás szélén áll, közben Kelet-Magyarországon néhány kisebb tó helyén már csak száraz síkság található. A Balaton vízállása is elmarad az ideálistól, de a „magyar tenger” esetében jelen állás szerint még nem szükséges kongatni a vészharangot, viszont érdemes figyelni egy aggasztó tendenciára.
Mobil egészségügyi szűrővizsgálaton vehetnek részt a Balaton parti települések lakói
Mobil egészségügyi szűrővizsgálaton vehetnek részt a Balaton parti települések lakói
Mobil egészségügyi szűrésen vehetnek részt a Balaton parti települések lakói és az ott nyaralók - közölte szerdai csabrendeki sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos.
Elraktározott szavak, pillanatok a nyaralásról
Elraktározott szavak, pillanatok a nyaralásról
A túlzsúfolt napjaink, a sűrű hétköznapok akarva-akaratlanul egy másik világ hatalmába kerítenek bennünket. Egy elképzelt világba. Kinek ne lenne ismerős a kép, ahogy május végén a munkahelyen elkortyolt kávé közben fejben már a júliusi nyaralásán jár? De mit adnak nekünk ezek a lopott napok és mit tudunk elraktározni belőlük?
Klímabérletet vezetne be az LMP
Klímabérletet vezetne be az LMP
A havi ötezer forintos bérlet elképzeléseik szerint a környezetvédelem támogatása mellett a családok anyagi nehézségeit is csökkentené.
A tűzszerészek nyilatkoztak a bomba hatástalanításáról
A tűzszerészek nyilatkoztak a bomba hatástalanításáról
Gajdos Milán, hadnagy, az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred kommunikációs vezetője elmondta, a bomba hatástalanítása sikeres volt, valamint kitért a robbanótest későbbi sorsára is.