Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bemutatta újoncait a VFC

2011. augusztus 19. 15:53 // Forrás: veszpremfc.hu
A Veszprém FC csütörtökön sajtótájékoztatón mutatta be új szerzeményeit és korosztályos válogatott fiataljait.

Vágó Attila vezetőedző tájékoztatta a sajtó munkatársait, valamint a megjelent szurkolókat. A tréner a tavaszi szezont értékelve hangsúlyozta, hogy a győzelmek számával elégedett lenne az új idény első felében is, ha mellé legalább négy-öt döntetlent is szerezne a csapata.


Vágó Attila (archív fotó)

– A felkészülésünk öt hete alatt maximálisan elégedett lehetek a játékosok hozzáállásával, elvégzett munkájával. Akárcsak az edzőmérkőzések eredményével, s az azokon mutatott játékkal, de a felkészülésünket csak a bajnoki pontok tudják majd kellően nyugtázni. Pontot, pontokat viszont nehéz lesz szerezni, mert a nyugati csoport nagyon erős mezőnnyel fog elrajtolni – latolgatta az esélyeket Vágó, aki a mezőny erőviszonyairól is elmondta véleményét.

– Van öt-hat csapat, amely játékoskerete, körülményei, költségvetése és a szakmai munkája révén kiemelkedhet a mezőnyből, a többi csapat viszont óriási küzdelmet fog folytatni a 7-16. hely valamelyikéért. A helyezések apró dolgokon múlhatnak, mint például a tavasszal nálunk is tapasztalható fegyelmezetlenségeken. Idén nem engedhetjük meg magunknak, hogy kiállítások és eltiltások miatt hátrányba kerüljünk és emellett rossz megítélésünk legyen, erre fokozottan figyelünk – figyelmeztetett a szakember,

Vágó Attila ismertette játékoskeret összetételét, amelyben a játékosok életkorának eloszlása jónak nevezhető, s a posztokon való versenyhelyzet is előnyös lehet.
– Az igazolásoknak köszönhetően minden posztra két azonos képességű játékosunk van, az aktuális forma alapján dönthetek a kezdőcsapat összeállításán – hangsúlyozta a VFC edzője, aki egyenként mutatta be az öt érkezőt: Thiagot, Alex Schleert, Daniel Gomezt, Predrag Bosnjakot és Vitomir Nikolint.

A szakvezető kiemelte a klub két korosztályos válogatottjának szerepét is.
– Novothny Somát és Lang Ádámot időnként nélkülözni fogjuk, hiszen ők a válogatottal különböző nemzetközi tornákon vesznek majd részt, de reméljük, hogy meghatározói lesznek a nemzeti csapatnak és jól szerepelnek mindketten. Rajtuk kívül is kerültek a felnőtt kerethez fiatal, tehetséges játékosok, akikre majd érdemes lesz odafigyelni, fognak meglepetést okozni a szurkolóknak.

– Az idei évben már meg kell szilárdítani az NB II-es pozíciónkat és a 12. hely előtt kell végeznünk – zárta gondolatait Vágó Attila, aki az augusztus 27-ei hazai szezonnyitóra – amely egyben megyei derbi is lesz – Veszprém FC–FC Ajka mérkőzésre invitálta a megjelenteket.

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. tegnap 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.