Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Kétgólós előnyt tékozolt el a VFC

2011. augusztus 21. 12:08 // Forrás: Nemzeti Sport Online
Novothny duplájával 0–2-re is vezetett a veszprémi labdarúgó együttes a Sopron vendégeként az NB II Nyugati csoport 1. fordulójában, a hazaiak azonban fordítottak.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 1. forduló:
Soproni VSE–Veszprém FC 3–2 (0–1)
Sopron, 1000 néző. Vezette: Pintér Cs. (8) (Huszár, Kóbor)
Sopron: Sipos G. – Csontos, Szmiljanics, Bozsoki, Nagy Z. (Horváth T., 62.) – Tamási R. (Bognár Gy., a szünetben), Planéta, Lazics, Szabó L. (Fazekas N., 88.) – Csordás Cs., Bausz. Vezetőedző: Végh Tibor.
Veszprém: Varga T. – Garai (Szöllőskei, 74.), Hegedűs Gy., Lang, Bosnjak (Mesa, 83.) – Thiago, Hevesi-Tóth, Leitold, Finta P. – Novothny, Alex (Vitomir, 89.). Vezetőedző: Vágó Attila.
Gólszerző: Novothny (0–1) a 37., Novothny (0–2) az 51., Szmiljanics (1–2) az 58., Szabó L. (2–2) a 62., Szabó L. (3–2) a 75. percben.

Edzői nyilatkozatok

Végh Tibor: – Kétgólos hátrányból talált magára a csapat, és nagyszerű játékkal sikerült megfordítanunk a mérkőzést.

Vágó Attila: – Kettő nulla után azt hittük, megnyertük a mérkőzést, és ez végzetes hibának bizonyult...

Forrás: Nemzeti Sport Online

vehir.hu
további cikkek
Vármegyei foci: pénteken rendezik a teljes fordulót az élvonalban vármegyei foci Vármegyei foci: pénteken rendezik a teljes fordulót az élvonalban Tihany–Fűzfő és Úrkút–Sümeg rangadókkal folytatódik a Vehir.hu vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság. A húsvéti ünnep miatt a 21. forduló valamennyi mérkőzését pénteken játsszák. ma 5:02 Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk Szoboszlai Dominik, a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint kedd este az volt a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül meg tudták nyerni a Koszovó elleni barátságos mérkőzést a telt házas Puskás Arénában. tegnap 7:47 Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat magyar labdarúgó-válogatott Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat A nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte kedden a vendég koszovói csapatot a Puskás Arénában rendezett barátságos mérkőzésen. 2024. március 26. 21:03 Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában magyar labdarúgó-válogatott Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában Minden jegy elkelt a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 19 órakor kezdődő, Koszovó elleni barátságos mérkőzésére. 2024. március 26. 11:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.