Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
23°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
23°C

Ajkai siker a megyei derbin

2011. augusztus 28. 10:49 // Forrás: Nemzeti Sport Online
Az ajkaiak egygólos győzelemmel távoztak Veszprémből a labdarúgó NB II 2. fordulójának szombati meccsét követően.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport:
Veszprém FC–FC Ajka 0–1 (0–1)
Veszprém, 300 néző. Vezette: Botló (Iványi I., Becséri D.)
Veszprém: Kádár B. – Garai, Hegedűs Gy. (Pálfi R., 60.), Lang, Bosnjak (Gomez, 65.) – Hevesi-Tóth, Finta P. (Ihász, 55.), Leitold – Thiago, Burcsik, Alex. Vezetőedző: Vágó Attila.
Ajka: Jánosa – Sallér, Subicz, Pákai, Gunther – Kovács Zs., Kovács Sz., Pothárn – Szabó L. (Horváth Á., 80.), Mihalecz P. (Péter, 90.), Vittman (Szalai R., 58.). Vezetőedző: Artner Tamás.
Gólszerző: Pothárn (0–1) a 15. percben

Mestermérleg

Vágó Attila: – Hiába voltunk végig mezőnyfölényben, dolgoztunk ki helyzeteket, rúgtunk kapufát, az Ajka egy lövéssel elvitte a három pontot.

Artner Tamás: – Ezúttal nem játszottunk jól, mégis nagyon értékes három pontot szereztünk meg a jól futballozó veszprémiektől.

Forrás: Nemzeti Sport Online

vehir.hu
további cikkek
Kl-selejtező: háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks ország-világ Kl-selejtező: háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks A Paks háromgólos győzelmet aratott ciprusi vendége, az AEK Larnaca felett csütörtökön a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén. 2024. július 25. 22:30 Kl-selejtező: a Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban ország-világ Kl-selejtező: a Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban A Fehérvár hátrányból fordítva 2-1-re győzött csütörtökön az azeri Szumgajit vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén. 2024. július 25. 21:31 Indul a futballbajnokság Erről jut eszembe… Indul a futballbajnokság A németországi Európa-bajnokság idején minden a labdarúgásról szólt. Most a legnépszerűbb hazai sportág egy rövid időre háttérbe húzódik, és azok figyelmének fókuszába is az olimpia kerül, akik utoljára az előző ötkarikás nyári játékokon néztek vívó, kajak-kenu vagy úszóversenyt – Darcsi István jegyzete. 2024. július 23. 9:20 Utolsó edzőmérkőzését is lejátszotta a Practical VSC Practical VSC Utolsó edzőmérkőzését is lejátszotta a Practical VSC A házigazda Practical VSC 1-0-ra nyert a vármegyei rivális Balatonfüred ellen az elmúlt hétvégén rendezett utolsó nyári felkészülési mérkőzésen. A felek a bajnokság első fordulójában is találkoznak majd július 28-án Füreden, pontos kezdés a napokban várható. 2024. július 22. 11:45

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.