2022. augusztus 13.
//
Ipoly névnap

NB I-es focistáival jön a Fradi II?

2011. szeptember 2. 16:21
veszpremfc.hu
Szombaton (15 óra) a kettőből kettőt nyerő Ferencváros II látogat az eddig pont nélküli Veszprémhez az NB II Nyugati csoportban.

A Lipcsei Péter által vezetett csapatban várhatóan többen is visszajátszanak az első csapatból, mivel a válogatott szereplése miatt szünet van a hétvégén az első osztályban.

A múlthéten egy szerencsétlen ütközést követően le kellett cserélni Hegedűst, aki a hét eleji edzéseken csak könnyített munkát végzett,ám a hétvégére játékra alkalmas állapotba került. Novothny azonban visszatért a múlt heti válogatott tornáról.

Vágó Attila edző sérülés miatt továbbra sem számíthat Molnárra, Czvetkóra, Vargára. Lang pedig utánpótlás válogatott tornán vesz részt a héten.

Ami még inkább érdekessé teszi a Fradi II felállását, az az, hogy a héten az első csapatnál Prukner Lászlót Détári Lajos váltotta, aki több új embert is hozott magával, így a visszajátszók névsora váratlan nagy nevekkel is szolgálhat.

Akár még arra is lehetőség nyalhat, hogy a veszprémi kötődésű Maróti Béla vagy Végh Zoltán kapus is pályára lép az Egyetemi Stadionban. A hírek szerint a száműzött Abdi a Fradi II edzéseit már látogathatja, így akár ő is átszhat.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 3. forduló:
2011.09.03. (szombat) 15:00
Veszprém FC–Ferencváros II
Veszprém, Egyetemi Stadion

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu

További cikkek

Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója
Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója
A szakember, aki Artner Tamás váratlan távozása következtében érkezett az utánpótlásbázishoz, korábban már irányította az akkor még NB II-ben szereplő veszprémi labdarúgócsapatot.
Nem várt meglepetés: a Veszprém máris búcsúzott a Magyar Kupától
Nem várt meglepetés: a Veszprém máris búcsúzott a Magyar Kupától
Az NB III-as Practical VLS 2-0-ra kikapott a Vas megyei első osztályban szereplő, szombathelyi Király SE gárdájától a labdarúgó Magyar Kupa első fordulójának szombati játéknapján.
A nők vitték haza Angliába a focit
A nők vitték haza Angliába a focit
A hétvégén zárult a női labdarúgó Európa-bajnokság, ami nálunk csak mínuszos hírként, kis színesként került be a sportrovatok legeldugottabb szegleteibe, a házigazda briteknél viszont nézői rekordokat döntött, országos eufóriát okozott és lendületet adott néhány fontos társadalmi változásnak.
A Füred után a Kaposvárt is 2-0-ra verte a Veszprém
A Füred után a Kaposvárt is 2-0-ra verte a Veszprém
Idénybeli második bajnokiján második győzelmét aratta a Veszprém labdarúgócsapata, amely 2-0-ra nyert Ajkán a 2020-ban még NB I-es Kaposvár ellen az NB II nyugati csoportjának hétközi fordulójában.
A Veszprém nyerte a megyei rangadót
A Veszprém nyerte a megyei rangadót
A Practical VLS 2-0-ra nyert a Balatonfüredi FC otthonában a labdarúgó NB III szombati idénynyitó mérkőzésén.