2022. január 29.
//
Adél névnap

NB I-es focistáival jön a Fradi II?

2011. szeptember 2. 15:21
veszpremfc.hu
Szombaton (15 óra) a kettőből kettőt nyerő Ferencváros II látogat az eddig pont nélküli Veszprémhez az NB II Nyugati csoportban.

A Lipcsei Péter által vezetett csapatban várhatóan többen is visszajátszanak az első csapatból, mivel a válogatott szereplése miatt szünet van a hétvégén az első osztályban.

A múlthéten egy szerencsétlen ütközést követően le kellett cserélni Hegedűst, aki a hét eleji edzéseken csak könnyített munkát végzett,ám a hétvégére játékra alkalmas állapotba került. Novothny azonban visszatért a múlt heti válogatott tornáról.

Vágó Attila edző sérülés miatt továbbra sem számíthat Molnárra, Czvetkóra, Vargára. Lang pedig utánpótlás válogatott tornán vesz részt a héten.

Ami még inkább érdekessé teszi a Fradi II felállását, az az, hogy a héten az első csapatnál Prukner Lászlót Détári Lajos váltotta, aki több új embert is hozott magával, így a visszajátszók névsora váratlan nagy nevekkel is szolgálhat.

Akár még arra is lehetőség nyalhat, hogy a veszprémi kötődésű Maróti Béla vagy Végh Zoltán kapus is pályára lép az Egyetemi Stadionban. A hírek szerint a száműzött Abdi a Fradi II edzéseit már látogathatja, így akár ő is átszhat.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 3. forduló:
2011.09.03. (szombat) 15:00
Veszprém FC–Ferencváros II
Veszprém, Egyetemi Stadion

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu

További cikkek

Csányi Sándor: szigorítások szükségesek a büntetések miatt
Csányi Sándor: szigorítások szükségesek a büntetések miatt
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a másodosztály színvonalának javulását várja a létszámcsökkentéstől, a válogatottól tisztes helytállást remél a Nemzetek Ligájában, a szurkolók pedig - amint azt jelezte - jelentős változásokra számíthatnak a közeljövőben, mivel szigorításokra van szükség a büntetések miatt.
Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
A megyei amatőr labdarúgó-válogatottak hétvégén rendezett régiós megmérettetésén a veszprémi alakulat a harmadik helyen végzett, így nem jutott be az országos fináléba.
Újabb változások a VLS keretében
Újabb változások a VLS keretében
Szabó Péter, a Practical VLS ügyvezetője újabb személyi változásokról értesítette portálunkat a csapatot illetően.
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Január 22. és 23. között Balatonfüred és Tihany városa fog otthont biztosítani a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak országos tornájának, amelyen az észak-nyugati régió gárdái vívnak majd meg a végső döntőbe való bekerülésért.
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbiával és Észak-Írországgal találkozik márciusban felkészülési mérkőzésen a magyar labdarúgó-válogatott.